topmihan 141 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان امروز برای اولین بار دارم با نرم افزار Artisteer یه قالب برای جوملا میزنم ( فقط میخوام یاد بگیرمش ) . ولی یه مشکل........... منو رو که ایجاد میکنم . نام منو ها انگلیسی هستش ( مثلا نوشته home که من میخوام بکنمش صفحه اصلی ) حالا لطفا بگین چطور میتونم اینکار رو بکنم؟؟ و یه چی دیگه چطور میشه با این نرم افزار های طراحی منو ، منویی رو طراحی کرد و به قالب افزود؟؟؟؟ یه نرم افزار خوب طراحی منو هم معرفی نمایید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید لطفا" قبل از هر فعالیتی ، قوانین بخشهای مختلف تالار را مطالعه فرمایید! مورد اول رو در تنظیمات منوی مربوطه ویرایشهای لازم رو انجام بدید یا نام منو یا اینکه اگر منظورتون عنوان صفحه میباشد که در قسمت تنظیمات سمت چپ همون منو میتونید ویرایش کنید برای مورد دوم میتونید از کامپوننت swmenu و یا سایر منوسازها استفاده کنید تاپیک منتقل شد ! موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر