borna008 1 ارسال شده در تیر 92 با سلام به همه دوستانبرای نصب جوملا و افزونه ها درهاستی به مشکل برخوردمپشتیبان سرور میگوید پی اچ پی بر روی این سرور در حالت mod_php کامپایل شده استدر هنگام نصب جوملا و پس از نصب قادر به ساخت فایل کافیگ نبود پس آن را دستی ساختم و کد ها را درون آن قرار دادمبعد از آن برای آپلود و نصب افزونه ها ازطریق جوملا مشکل داشتمدسترسی فایل کانفیگ و همچنین پوشه تمپ و لوگ را هم عوض کردمحتی در سی پنل اکانت اف تی پی ساختم و در فایل کانفیگ هم آن را وارد کردم اما بی فایده است!راه حل پیشنهادی پشتیبان این است که فایل ها را از طریق اف تی پی آپلود کنم و فایل کانفیگ را تغییر دهم و پس از آن شروع به نصب جوملا کنم،ممنون میشوم اگر کسی راهنمایی بکند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام افزونه هاتون رو از طریق نصب از پوشه ، نصب کنید اگر باز هم نصب نشد ، پیام خطایی که رخ میده رو اینجا قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد دقت کنید که مسیرهای tmp و logs در فایل کانفیگ به درستی تعریف شده باشند موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر