ssima 0 ارسال شده در تیر 92 با سلام من برای دوزبانه کردن سایت نیاز دارم که بعضی از ماژولها رو قثط برای بعضی صفحات صدا بزنم اما مشکل اینجاست که وقتی برای چند صفحه به علاوهی صفحهی اصلی تخصیص منو میکنم یا فقط برای صفحهی اصلی میآید یا کلا برای اون هم نمیاد. آیا من باید از جای دیگهای هم این نخصیص رو انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در تیر 92 با سلام من برای دوزبانه کردن سایت نیاز دارم که بعضی از ماژولها رو قثط برای بعضی صفحات صدا بزنم اما مشکل اینجاست که وقتی برای چند صفحه به علاوهی صفحهی اصلی تخصیص منو میکنم یا فقط برای صفحهی اصلی میآید یا کلا برای اون هم نمیاد. آیا من باید از جای دیگهای هم این نخصیص رو انجام بدم؟ با سلام وقت بخیر مشکل شما شاید مربوط به مطالب سایت شما و همچنین مجموعه ها و تخصیص منوها به مجموعه ها می باشد در کل تمامی منوهایی که می سازید کامل چک کنید و همچنین در مدیریت ماژول در تخصیص آنها دقت کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ssima 0 ارسال شده در تیر 92 با سلام وقت بخیر مشکل شما شاید مربوط به مطالب سایت شما و همچنین مجموعه ها و تخصیص منوها به مجموعه ها می باشد در کل تمامی منوهایی که می سازید کامل چک کنید و همچنین در مدیریت ماژول در تخصیص آنها دقت کنید موفق باشید با سلام من همهی این کارهارو انجام دادم اما درست نمیشه. حتی برای تخصیص قالبها به صفحات مختلف هم به مشکل خوردم. من توی جوملا 1.5اینکارو خیلی راحت انجام میدادم اما نمیدونم اینجا چرا مشکل داره؟ چند بار همه چیزروچک کردم، آیا باید از چند جا تخصیص رو انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام شما ابتدا ماژولها و منوهاتون رو برای هر زبان بطور جداگانه ایجاد کنید و فرض را بر این بگذارید که سایتتون تک زبانه است و بر این اساس مطابق تاپیک زیر عمل کنید http://forum.joomina.ir/topic/20327-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8-%DA%A9%D9%84%DB%8C%DA%A9-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1/#entry97668 موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ssima 0 ارسال شده در تیر 92 با سلام شما ابتدا ماژولها و منوهاتون رو برای هر زبان بطور جداگانه ایجاد کنید و فرض را بر این بگذارید که سایتتون تک زبانه است و بر این اساس مطابق تاپیک زیر عمل کنید http://forum.joomina.ir/topic/20327-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8-%DA%A9%D9%84%DB%8C%DA%A9-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1/#entry97668 موفق و پیروز باشید یا حق سلام از اول مجموعهها دارای منو بودند ، اکثر دوستان مشکلشون فقط برای تخصیص به منوی اصلی بودش اما من میخوام توی چندین صفحه نمایش بده. اتفاقا مشکل من اینه که فقط تو صفحهی اصلی نشون میده و یا اینکه تو همهی صفحهها نشون میده امکانش هست اطلاعات ورود به ادمین جوملا رو براتون پیام خصوصی کنم بررسی کنین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 92 سلام از اول مجموعهها دارای منو بودند ، اکثر دوستان مشکلشون فقط برای تخصیص به منوی اصلی بودش اما من میخوام توی چندین صفحه نمایش بده. اتفاقا مشکل من اینه که فقط تو صفحهی اصلی نشون میده و یا اینکه تو همهی صفحهها نشون میده امکانش هست اطلاعات ورود به ادمین جوملا رو براتون پیام خصوصی کنم بررسی کنین؟ با سلام دوست عزیز قبلا یکبار در این زمینه در انجمن یک مطلب نوشته ام با اینحال لطفا به دقت به موارد زیر توجه فرمایید در جوملا 2.5 در صورتی که یک مطلب به منویی اختصاص داده نشده باشد ان مطلب جزو صفحه اصل یمحسوب میشه برای همین هم این مشکل برای شما بوجود میاد راه حل : یک منو درست کنید به نام مثلا hiden منو و این منو را در هیچ کجا منتشر نکنید حال میتوانید در هنگام تخصیص ماژول ها از این منو هم استفاده کنید و مشکلتون را حل کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ssima 0 ارسال شده در تیر 92 با سلام دوست عزیز قبلا یکبار در این زمینه در انجمن یک مطلب نوشته ام با اینحال لطفا به دقت به موارد زیر توجه فرمایید در جوملا 2.5 در صورتی که یک مطلب به منویی اختصاص داده نشده باشد ان مطلب جزو صفحه اصل یمحسوب میشه برای همین هم این مشکل برای شما بوجود میاد راه حل : یک منو درست کنید به نام مثلا hiden منو و این منو را در هیچ کجا منتشر نکنید حال میتوانید در هنگام تخصیص ماژول ها از این منو هم استفاده کنید و مشکلتون را حل کنید موفق باشید با سلام من برای همهی مطالبم منو ساختم، از طرفی مشکل فقط نمایش مطالب نیست . ماژولهای نصب شده هم با این مشکل مواجه هستند، برای اونها که نمیتوان منو ساخت مثلا ماژول تعداد بازدید کنندگان فقط در سه حالت قابل تغییر هستش:1. کلا نمایش داده نمیشه (وقتی در صفحات تخصیص دهده شده صفحهی اصلی رو انتخاب نکنید.) 2. فقط در صفحهی اصلی نمایش داده میشه( وقتی صفحهی اصلی هم در بین صفحات انتخابی باشه) 3. یا در تمامی صفحات نمایش داده میشه. اتفاقا من این سایت رو دقیقا از روی دایره المعارف جوملا 2.5 که خودتون نوشتین درست کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام ببینید موضوع خیلی ساده است فقط به تمرکز روی دو چیز بستگی داره : 1 - تخصیص صحیح منوی منحصربفرد به مجموعه منحصربفرد و یا زیرمجموعه منحصربفرد 2 - تخصیص صحیح ماژول به منو در هر حال اطلاعات ورود به کنترل پنل جوملا رو برام پیام خصوصی کنید ، در اولین فرصت بررسی میکنم موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : ssima نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر