mehdibabapour 0 ارسال شده در تیر 92 سلام موضوعی برای سایت من پیش آمده که نمیدونم اسم این مشکل چی هستش از شما تقاضا دارم درصورت امکان عیب یابی فرمایید و در مرحله بعد راه حل آن را بیان کنید. برای باز کزدن موضوع باید بکویم که آدرس سایت من www.npfnews.com هست نصب میباشد از سرورمجازی در دیتا سنتر افرانت استفاده میکنم و همچنین جوملا 2.5.11 فبل از مسئله ای که عنوان خواهم کرد سرعت لود سایت در هر دو قسمت فرانت پیج و بک پیج خوب بود اما از روز 1/4/1392 قسمت فرانت پیج دچار مشکل شد ولی قسمت بک پیج کمافی السابق برقرار است مشکل فرانت پیج اینست بعد از زدن آدرس سایت مدت زمان زیادی صرف میشود تا اتصال بر قرار شود . با سه مرکز مذاکره کردم که دیتاسنتر میگوید که مشکلی را مشاهد نمیکند. مسئول کنترل سرور میگوید مشکل از جوملای نصبی است. و نفر سوم هم میگوید با توجه به اعلام موقعیتی که در مرورگر فایر فاکس در پایین صفحه سمت چپ موجود است و اعلام میکند مانند تصویر : waiting for www.npfnews.com... مشکل از سرور میباشد. به همین جهت من نمیدانم مشکلم چیست و چه نام دارد. حالا برای روشن شدن بهتر موضوع درخواست میکنم تا یکبار سایت بنده را باز کنید تا متوجه تاخییر غیر معمول شوید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام البته همیشه اشکال از جوملا و سرور نیست برخی اوقات قالب و افزونه هایی هم که نصب و استفاده شدند هم تاثیرگذارند با قالب پیشفرض جوملا هم تست کنید اگر جواب نداد افزونه هاتون رو یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdibabapour 0 ارسال شده در تیر 92 متشکرم با تست یکی یکی افزونه ها درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر