sbj1359 9 ارسال شده در تیر 92 با سلام من هنگامی که میخوام در اجمن کیوننا پست جدید یا مطلبی ارسال کنم در قسمتی که میخوام متن را ینویسم پیام" فرايند نصب كيوننا دچار وقفه و يا با شكست روبرو شد ( سعي كنيد دوباره نصبش كنيد )1 - " در کنار پنجره ویرایش متن نمایش داده می شود.لطفا راهنمائی کنید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما در لوکال کار می کنید؟ اگر بلی در فایل php.ini دنبال خط max_execution_time بگردید و عدد بالایی بهش بدید مثلن 1000 یا بیشتر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sbj1359 9 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما در لوکال کار می کنید؟ اگر بلی در فایل php.ini دنبال خط max_execution_time بگردید و عدد بالایی بهش بدید مثلن 1000 یا بیشتر سلام جناب میری خیر بنده در هاست کار میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما به مدیر هاست تون بگید دسترسی فایل رو بهتون بده یا خودشون انجام بدن یا یک فایل php.ini دستی ساخته و کد رو توش بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sbj1359 9 ارسال شده در تیر 92 سلام مسیری که باید فایل php.ini را ایجاد کنم لطفا بفرمائید.توی ریشه ایجاد بشه ؟ یا توی کامپوننتها / کیوننا ؟ متن داخل فایل فوق یاید به این صورت باشد: max_execution_time=1000 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما بله در ریشه باید باشه امتحان کنید اگر نشد باید هاست دسترسی این فایل رو بهتون بده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sbj1359 9 ارسال شده در تیر 92 سلام فایل( php.ini)داخل ریشه ایجاد شد و عبارت max_execution_time=1000 داخل آن نوشته شد ولی اتفاقی نیفتاد. از طریق net2ftp به هاست دسترسی دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام یه کم مشکلتون عجیبه ارسال پست و خطای نصب !!! آخرین نسخه افزونه رو از سایت سازنده دانلود و نصب کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر