bakhshi8512026 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام من جوملا 2.5 راروی هاست آپلود کردم وقتی میخوام نصب کنم قسمت دیتابیس خطای قادر به اتصال به دیتابیس نیست میده من این مشکلو در حالت لوکال هاست هم داشتم ولی به پیشنهاد شما از ومپ استفاده کردم و بدون رمز عبور با نام کاربری روت وارد شدم مشکلم حل شد ولی روی هاست این روش جواب نمیده میشه لطفا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 سلام شما باید کاربر دیتابیس رو به دیتابیس متصل کنید اینکار رو کردید؟ 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bakhshi8512026 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام شما باید کاربر دیتابیس رو به دیتابیس متصل کنید اینکار رو کردید؟ منظورتون چیه؟ چیکار باید بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bakhshi8512026 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام جوملا 2.5 روی هاست نصب نمیشه به دیتابیس متصل نمیشه چیکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام در لوکال شما برای ایجاد دیتابیس تنها به یک نام نیاز دارید و این یعنی اینکه نام کاربری و پسورد بطور پیشفرض برای تمامی دیتابیسها به ترتیب root و بدون پسورد میباشد اما وقتی روی هاست دیتابیسی رو ایجاد میکنید برای اون نام دیتابیس ، نام کاربر و پسورد تعیین میکنید شما در هنگام نصب جوملا بر روی هاست در مرحله ورود اطلاعات دیتابیس میبایست نام هاست را برابر localhost قرار بدید و نام دیتابیس را هم نام دیتابیسی که ایجاد کردید وارد کنید نام کاربری و پسورد دیتابیس را هم به همین صورت اما زمانی هم هست که شما تمام این اطلاعات رو به درستی وارد میکنید اما همچنان همین پیام نمایش داده میشه و این به این معنیست که ادمین سرورتون دیتابیسها رو در محلی دیگر نگهداری میکنه در اینصورت میبایست در فیلد نام هاست به جای عبارت localhost آدرس یا آی پی محلی که دیتابیسها در آنجا قرار دارند را وارد کنید این آدرس یا آی پی را از ادمین سرورتون میتونید بپرسید ولی ابتدا از صحت درستی اطلاعات مطمئن شوید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر