mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 سلام دوستان من میخام یه هاست و دامین بخرم... چند تا سوال داشتم؟ دوستانی که تجربه دارند صرفه نظر از تبلیغ یک سایت خاص: 1- هاستی که پر سرعت باشه امنیتش بالا باشه و قطعی نداشته باشه، آنتی شل و ابزارهای امنیتی و سئو داشته باشه و ه-ک نشده باشه و سرور خارجی با قیمت مناسب داشته باشه... چی پیشنهاد میکنید؟ 2- همینطور دامین از کجا بخرم که خوب باشه و امنیتش بالا باشه و قطعی نداشته باشه و قیمتش مناسب باشه... راستش زیاد رو قیمت حساس نیستم فقط خوب باشه و از امنیت و سرعت بالایی برخوردار باشه و پشتیبانیش هم خوب باشه از همه مهمتر سازگار با جوملا. منتظر نظر دوستان هستم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در خرداد 92 سلام mihanwebhost.com www.bertina.us 2 واکنش ها : vapa_71 و mortaza_max به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در خرداد 92 سلام mihanwebhost.com www.bertina.us با میهن وب هاست موافقم واقعا عالی هست پشتیبانی خوبی هم داره 1 واکنش ها : mortaza_max به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در خرداد 92 این لیست بهترین هاست ها هست http://www.vbiran.ir/thread23142.html به نظر من اگه برای جوملا میخواهید همین جومینا هاست خوبه پشتیبانیش خو خوبه و قیمتش هم خوبه مثلا قیمت هاست 500 برتینا با هاست 700 جومینا مثل هم هست پشتیبانیش را هم من تایید می کنم حداقل برای من که خیلی بهتر از برتینا جواب میدن 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام دوستان عزیز ، این انجمن جهت بحث پیرامون مسائل جوملا میباشد چنین سوالاتی را میتوانید در سایر انجمنهای مربوطه همانند وب هاستینگ تالک مطرح کنید البته جومینــــــا هاست هم هاستی قدرتمند و ایمن و بهینه شده جهت جوملا میباشد تاپیک بسته شد ! موفق و پیروز باشید یا حق به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر