zxcvvcxz 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام همونطور که تو فیلم آموزشی بود تغیرات رو انجام دادم و الان با وارد کردن آدرس جدید بعد نام سایت ، صفحه مدیریت سایت باز میشه اما با اینکه فایل htacsees رو تغییر دادم و آپلود کردم ، هنوز هم با تایپ کردن کلمه administrator بعد از نام سایت ، صفحه مدیریت سایت باز میشه لطفا راهنمایی بفرمایید از جوملا 2.5.11 استفاده میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام لطفا" قوانین ارسال پست را رعایت فرمایید! اگر از انجام درستی همه مراحل اطمینان دارید با مرورگر دیگری هم تست کنید تا مشکل کش نادیده گرفته بشه اگر باز هم مشکل پابرجا بود قطعا" یه جای کار رو دارید اشتباه انجام میدید تاپیک منتقل شد ! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 دوستان بنده هم همین مشکل دوستمون رو دارم.. و کاملا به شکلی که آموزش دادهه بودن عمل کردم ولی نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام تاپیک زیر را هم ببینید http://forum.joomina.ir/topic/20046-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%AE%D9%81%DB%8C-%D9%86%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%86-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D9%87-%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C%D9%86/ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zxcvvcxz 0 ارسال شده در تیر 92 با سلام تاپیک زیر را هم ببینید http://forum.joomina.ir/topic/20046-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%AE%D9%81%DB%8C-%D9%86%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%86-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D9%87-%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C%D9%86/ موفق و پیروز باشید یا حق با سلام مجدد تمامی مراحل رو مثل آموزش انجام دادم و چند مرتبه هم چک کردم که درست باشه و با چند مرورگر دیگه هم چک کردم ولی باز هم با نوشتن ادمینیستریتور صفحه مدیریت سایت باز میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zxcvvcxz 0 ارسال شده در تیر 92 با سلام مجدد تمامی مراحل رو مثل آموزش انجام دادم و چند مرتبه هم چک کردم که درستباشه و با چند مرورگر دیگه هم چک کردم ولی باز هم با نوشتن ادمینیستریتورصفحه مدیریت سایت باز میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما آدرس سایت شما؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zxcvvcxz 0 ارسال شده در تیر 92 سلام kheradvarzan.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zxcvvcxz 0 ارسال شده در تیر 92 سلام این سوال ر قبلا هم مطرح کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم لطفا دوستان راهنمایی کنند همونطور که تو فیلم آموزشی بود تغیرات رو انجام دادم و الان با وارد کردن آدرس جدید بعد نام سایت ، صفحه مدیریت سایت باز میشه اما با اینکه فایل htacsees رو تغییر دادم و آپلود کردم ، هنوز هم با تایپ کردن کلمه administrator بعد از نام سایت ، صفحه مدیریت سایت باز میشه لطفا راهنمایی بفرمایید از جوملا 2.5.11 استفاده میکنم آدرس سایت kheradvarzan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام دوست عزیز ، راه حلها همونیه که تا حالا چندین گفته شده در هر بار تست شما ابتدا جدول session را Empty کنید سپس کلیدهای Ctrl+Shift+Delete را بزنید و تمامی موارد را پاکسازی کنید فایل htaccess. را هم دقت کنید که علامت نقطه درست قبل از حرف h قرار داشته باشد محتوای این فایل و فایل ایندکس قالب را هم اگر درست همانند آموزش تنظیم کرده باشید دیگه نباید مشکلی باشه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : zxcvvcxz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر