bjbehrouz 4 ارسال شده در خرداد 92 سلام خدمت همه من میخوام افزونه آپلود کنم تو سایت میگه ناتوان در بسته نصبی و هشدار میده من میخوام بدونم دسترسی کدام پوشه های سایت باید 777 باشه و کدوما عددی دیگر اگر امکانش هست لیست کامل از دسترسی های پوشه های سایت رو به من بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 92 با سلام نام افزونتون چیست و حجمش چقدر هست و جهت نصب چطور عمل میکنید؟ ممکنه افزونه مشکل داشته باشد(ورژن دیگری از افزونه را نصب کنید ببینید نتیجه چیست) سطوح دسترس معمولا اینطور هست پوشه ها 755 فایلها 644 فایکن کانفیگ جهت امنیت بیشتر 444 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bjbehrouz 4 ارسال شده در خرداد 92 با سلام نام افزونتون چیست و حجمش چقدر هست و جهت نصب چطور عمل میکنید؟ ممکنه افزونه مشکل داشته باشد(ورژن دیگری از افزونه را نصب کنید ببینید نتیجه چیست) سطوح دسترس معمولا اینطور هست پوشه ها 755 فایلها 644 فایکن کانفیگ جهت امنیت بیشتر 444 موفق باشید پوشه تمپ و لوگ و سلی باید چند باشه tmp . log . cli نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 92 بستگی به تنظیمات سرور دارد اگر با توجه به تنظیمات سرور حتما نیاز به قابل ویرایش کردن بصورت دستی باشد باید روی 777 بزارید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bjbehrouz 4 ارسال شده در خرداد 92 بستگی به تنظیمات سرور دارد اگر با توجه به تنظیمات سرور حتما نیاز به قابل ویرایش کردن بصورت دستی باشد باید روی 777 بزارید موفق باشید مرسی و ممنون راستی یادم رفت بگم که هر فایلی رو آپلود میکنم اینجوری میشه ناتوان در یافتن بسته نصبی حالاشو باید چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود نصب از پوشه هم اقدام کردید؟ همین طور بود؟ 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 92 با سلام مسیرهای tmp و logs را در فایل configuration.php بررسی کنید که صحیح باشند موفق باشید 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر