fcmatoo 40 ارسال شده در خرداد 92 سلام دوستان در جوملا سایت دو زبانه می خواهم درست کنم !!!انتخاب زیان را که فعال می کنم بعضی از افزونهایم کار نمی کنداین پلاگین را هم ریختمjQuery++ Integratorولی بعدش کلاً سایت بالا نیامد روش ساخت سایت دو زبانه را هم می دانم چند بار هم ساختم http://sar.naxo.ir/این هم آن سایتی که خودم دارم روش کار می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود بر شما سایت تان که اصلن بالا نمیاد درباره افزونه ها هم خوب باید ببینید تو چه زبانی کار می کنه و در چه زبانی کار نمیکنه زبان افزونه روی همه قرار دارد؟ یا برای زبان خاصی تنظیم شده؟ اون پلاگین هم شاید یا تداخل داره یا برای نسخه 3.0 نیست! برسی کنید 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در خرداد 92 سلام سایت بالا می آید من هر کارب بلد بودم انجام دادم دیگه نمی دانم باید چه کنم دسترسی بدهم می توانید کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود بر شما سایت شما خطای 403 و عدم دسترسی میده شما برای ماژول ها زبان منحصر به فردی انتخاب کردید؟ مثلن در تنظیمات آنها زبان فارسی یا انگلیسی انتخاب کرده باشید!! 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در خرداد 92 سایت باز می شود http://sar.naxo.ir/ مشکلی ندارد مشکل اصلا اینجاست که پرچم زبان انگلیسی را نشان می دهد و پرچم اسلواکی را نشان نمی دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود بر شما زبان شما فقط روی انگلیسی هست ماژول هایی که گفتید روی این زبان کار نمی کند؟ برای پرچم هم دو حال بیشتر نداره یا درست شما یک زبان برای اسلواکی نساختید دقیقن مانند زبان انگلیسی بشه یا پرچم وجود نداره می تونید به ادرس media => mod_languages بروید و چک کنید پرچمش هست یا خیر 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در خرداد 92 یا پرچم وجود نداره می تونید به ادرس media => mod_languages بروید و چک کنید پرچمش هست یا خیر پرچمش است روی این زبان که نه ! من وقتی پلاگین انتخاب زبان را فعال می کنم کلا دیگر کار نمی کند ! وقتی غیر فعال می کنم کار می کند !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود بر شما وارد تنظیمات همه ماژول شوید و زبان آن ماژول رو ببینید روی "همه" باشد 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در خرداد 92 وارد تنظیمات همه ماژول شوید و زبان آن ماژول رو ببینید روی "همه" باشد روی همه است چرا پرچم اسلواکی را نشان نمی دهد ! چرا وقتی پلاگین را فعال می کنم بعضی افزونه ها غیرفعال می شوند دسترسی بدهم بررسی می فرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود بر شما دسترسی بدید در اولین فرصت برسی خواهم کرد.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در تیر 92 در جوملا 2.5 هم مشکل دارم آن هم اینکه اصلا پرچم اسلواکی را نشان نمی دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در تیر 92 دوستان کسی نمی داند باید چه کنمتو جوملا 2.5 هر کاری می کنم پرچم اسلواکی را نشان نمی دهدتمام مراحل اجرای کار من هم درست است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر