rashidd 2 ارسال شده در خرداد 92 سلام من با فونت فیس تو سایتم چندتا فونت گذاشتم اما وقتی فونت ها اومدن تو سایت کیفیت بدی دارن یعنی مثل بقیه سایت ها فونت ها با کیفیت نمایش داده نمی شن تو سایتم برای متال یکی گذاشتم صفحا اول گزارش تصویری ببینید چقدر کیفیتش بده اما تو ورد کیفیتش خیلی بهتره houra313.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman iman 97 ارسال شده در خرداد 92 قبل از هر چیز باید به فعالیت فرهنگیتون خسته نباشید بگم و بگم که به این راه خدمت در راه اهل بیت افتخار کنید اما دوست عزیز این مشکل از ایجاست که این فونت با ضخامت کمتر از یک پیکسل است و برای همین دچار این مشکل در مانیتور است البته اگر شما در ورد هم اندازه را به این کوچکی کنید همین طوری خواهد شد 2 راه حل بیشتر نداره: اول اینکه اگر امکانش است قدری فونت رو بزرگتر نمایش بدید دوم از فونت کلفت تر و ضخیم تر استفاده کنید مثل کودک بولد ضمنا می شه بگید اسم اسلاید شو های مختلفی که در سایتتون استفاده کردید چیه؟ خیلی جالبه.. از کجا تهیه کردید.. من هم برای یک سایت فرهنگی لازم دارم ممنون می شم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر