tobasms 4 ارسال شده در خرداد 92 با سلام دوروز بود که به دلیل مشکل در افرا نت هاست من که ایرانی هست بالا نمی یومد تا امروز که کارشون تموم شد و سایتم بالا اومد ولی دو تا مشکل دارم اول اینکه در مدیریت رسانه ها نمی تونم عکسی رو اپلود کنم و می گه که ناتوان در اپلود عکس من هم عکس هارو از داخل هاست اپ می کنم اپلود میشه در مدیریت رسانه ها هم نشون داده میشه ولی بعد از انتشار مظالب درسایت نشون داده نمیشه این هم لینک سایت عکس هایی که نشون داده نمیشه پست های جدید هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود در منو وب سایت » اطلاعات سیستم » تب سطوح دسترسی دایرکتوری ها بروید همه باید سبز رنگ و قابل نوشتن باشه دسترسی ها رو برسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tobasms 4 ارسال شده در خرداد 92 با تشکر همه روی قرمز هستند چه طور باید فعالش کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود این مربوط به دسترس پوشه و فایل هاست پوشه ها » 755 فایل ها » 644 فایل configuration » 444 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر