rashidd 2 ارسال شده در خرداد 92 سلام به آدرس زیر برید و بگید من چطور نصبش کنم chatroom.houra313.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در خرداد 92 سلام من نتونستم بازش کنم و ارور میده اگه چت روم می خواهید کاپوننت های خوبی در این زمینه هست که می تونید با استفاده از سایت جوملا جهانی اون ها را پیدا کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در خرداد 92 الان برید تست کنید ببینید چطور شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در خرداد 92 سلام شما که می گید توی جوملای جهانی هست یکی معرفی کنید من هر چی کامپوننت رایگان چت هست رو دانلود کردم هیچ کدوم کار نمی کنه مثلا jpf بعد از نصبش وقتی می خوام وارد کامپوننتش بشم یه صفحه سفید میاد و هیچی توش نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود این لینک رو ببینید : http://forum.joomina.ir/topic/20726-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%DB%8C%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%DA%86%D8%AA/#entry99530 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در خرداد 92 این لینکی که دادید خودم سوال کرده بودم اینو بهم معرفی کردن هر کاری می کنم فعال نمی شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در خرداد 92 سلام blastchat فکر میکنم خوب باشه یه کم کار داره باید برید سایتتون را ثبت کنید و کد بگیرید و یه سری کار دیگه ولی فکر کنم خوب باشه یه نگاه بیندازید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر