rashidd 2 ارسال شده در خرداد 92 سلام خسته شدم اینقدر گشتم نه کامپوننت و نه مازول در ستو حسابی پیدا می شه برای چت خودتون یکی بهم معررفی کنید که قابلین چت خصوصی داشته باشه و رایگان هم باشه جوملا2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود این را امتحان کنید http://extensions.joomla.org/extensions/communication/chat/13106 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در خرداد 92 دانلودش کردم فایل xml نداره هر جا گشتم پیدا نشد لطفا بگید چیکار کنم که نصب بشه ارور پیدا نکردن xml رو میده همه موارد رو تست کردم جواب درست حسابی بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود اگر کمی دقت میکردید متوجه می شدید که می باید مانند یک جوملا نصبش کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در خرداد 92 منضورتون رو دقیق بگید یعنی چطور نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در خرداد 92 من ساب دامین ایجاد کردم وقتی فایل مربوطه رو توش extract کردم تو اموزشش نوشته بود که به فایل installation/index.php برم ارور می ده ادرس میدم چک کنید chatroom.houra313.ir Internal Server ErrorThe server encountered an internal error ormisconfiguration and was unable to completeyour request. Please contact the server administrator atwebmaster@houra313.ir to inform them of the time this error occurred,and the actions you performed just before this error. More information about this error may be availablein the server error log. Additionally, a 404 Not Founderror was encountered while trying to use an ErrorDocument نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود نیازی به آدرسی که گفتید نیست نیست آدرس دومین رو وارد کنید خودش صفحه نصب رو میاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر