mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 92 سلام ذوستان من بدلیل اینکه نتونستم ماژول پرداخت آنلاین را برای جوملا 1.5 پیدا ونصب کنم مجبور شدم از این فروشگاه ساز استفاده کنم ولی بازم کارم گیر افتاد من شاخه و محصولاتم را درست و در قسمت گزینه بانک ملت را فعال کردم ولی وقتی به عنوان کاربر میخوام محصولی را پرداخت کنم اصلا به درگاه بانک ملت متصل نمیشه نمیدونم چرا ولی سفارش کالا مشتری در سفارشات من قرار میگیره دوستان اصلا این کامپوننت به بانک ملت وصل میشه چطوری کار میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 سلام شما با بانک ملت قراداد بستید و فایلهای مربوطه رو گرفتید؟ شاید در کانفیگ اشتباه کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 92 الان موقع اتصال این خطا را میده. ErrorHTTP Error: Couldn't open socket connection to server http://pgws.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl, Error (110): Connection timed out کسی میدونه مربوط به چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 92 بنظر میرسه مسیری که داره ما را هدایت میکنه اشتباس؟ تو کانفینگ باید کدوم گزینه ها را ویرایش کنم؟ من فقط ترمینال و شناسه کاربری و کلمه عبور را با اطلاعاتی که بانک برام فرستاده بود پر کردم آیا گزینه دیگری هم باید تغییر بدم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر