rashidd 2 ارسال شده در خرداد 92 سلام من تو سایتم از فونت فیس استفاده کردم هر کاری می کنم فونت ها رو قبول نمی کنه همه آموزش های سایت رو کامل خوندم نشد که نشد لطفا تو سایتم بررسی کنید چطور وارد کنم که درست بشه houra313.ir از صحت ادرس ها مطمئن هستم نمی دونم چرا اجرا نمی شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود ولی من فقط فونت tahoma رو در سایت شما می بینم در فایل template_rtl نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در خرداد 92 الان فونت فیس رو در template rtl نوشتم و save کردم حالا می خوام از طریق فایر باگ فونت رو انتخاب کنم نمی یاد چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام فونت را به چه صورت تعریف کردید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در خرداد 92 @font-face { font-family: 'badr’; src:url('../fonts/BBadr.eot?#’) format(‘eot’), url('../fonts/BBadr.woff') format('woff'), url(‘../fonts/BBadr.ttf’) format(‘truetype’); } فکر نکنم کد مشکل داشته باشه توی tamplate_rtl گذاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود ولی بنده فقط در فایل template_rtl.css کد زیر رو پیدا کردم @font-face { font-family: "Oswald"; font-style: normal; font-weight: 400; src: local("OswaldRegular"), local("Oswald-Regular"),url("http://themes.googleusercontent.com/static/fonts/oswald/v7/-g5pDUSRgvxvOl5u-a_WHw.woff")format("woff"); } چیزی که شما گفتید نبود! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در خرداد 92 این کد رو به اخر template_rtl اضافه کردم سایتم houra313.ir @font-face { font-family: 'badr’; src:url('../fonts/BBadr.eot?#’) format(‘eot’), url('../fonts/BBadr.woff') format('woff'), url(‘../fonts/BBadr.ttf’) format(‘truetype’); } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام یه مقدار در گذاشتن علائم دقت نکردید میتونید بصورت زیر کدنویسی کنید @font-face { font-family: 'badr'; src: url("../fonts/BBadr.eot"); src: local('B Badr'), local('BBadr'), url("../fonts/BBadr.eot?") format("eot"), url("../fonts/BBadr.ttf") format("truetype"), url("../fonts/BBadr.woff") format("woff");} موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در خرداد 92 الان کد رو تغیرش دادم اما با فایر باگ وقتی تغییر می دم نمیاد خودتون بررسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در خرداد 92 ایا فقط باید این کد تو فایل سی اس اس فراخوانی بشه یا باید تو فایل index.php فراخوانی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود در همان فایل css کافیه فقط کد font-family رو برای جاهای خاص بکار ببرید تا ببینید عمل می کنه یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در خرداد 92 عمل نمی کنه اگه می خواید رمز و پسورد رو تو پیغام خصوصی براتو بفرستم خودتون از مدیریت چک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام شما میبایست دو نکته را رعایت کنید 1 - font-face که تعریف میکنید ابتدای فایل آن را تعریف کنید 2 - اگر برای تگی font-family بصورت زیر تعریف شده باشد font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; در اینصورت برای اضافه کردن نام یک فونت تزیینی میبایست بصورت زیر انجام بدید font-family: 'badr', Tahoma, Geneva, sans-serif; اینبار هم اشکال کارتون از عدم قرار دادن علائم بود نام فونتهای تزیینی میبایست داخل تک کوتیشن قرار بگیرد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر