mis.shafiee 1 ارسال شده در خرداد 92 سلاممن چطوری می تونم وقتی دارم جوملا 2.5 را نصب می کنم دیتابیسش را sqlserver کنم.ممنونم از راهنماییتئن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 92 درود بر شما نسخه آن باید SQL Server 2008 باشه و در مرحله چهارم در نوع دیتابیس اگر فعال باشه در لیست کشویی ظاهر میشه در php.ini باید extension=php_sqlsrv_53_ts_vc9.dll فعال باشه برای اینکه بفهمید که آیا اینطور هست یا خیر هم می توانید یک فایل php با محتویات زیر بارگذاری کنید که ببینید امکانات را هاست شما داراهست یا خیر <?php echo phpinfo(); ?> موفق باشید 2 واکنش ها : فرحزادیان و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mis.shafiee 1 ارسال شده در خرداد 92 درود بر شما نسخه آن باید SQL Server 2008 باشه و در مرحله چهارم در نوع دیتابیس اگر فعال باشه در لیست کشویی ظاهر میشه در php.ini باید extension=php_sqlsrv_53_ts_vc9.dll فعال باشه برای اینکه بفهمید که آیا اینطور هست یا خیر هم می توانید یک فایل php با محتویات زیر بارگذاری کنید که ببینید امکانات را هاست شما داراهست یا خیر <?php echo phpinfo(); ?> موفق باشید من نمی فهمم. میشه واضح تر توضیح دهید. php.ini کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mis.shafiee 1 ارسال شده در خرداد 92 من نمی فهمم. میشه واضح تر توضیح دهید. php.ini کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر