رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 سلام و درود این هم یک اسلاید شو جدید و زیبا با نمایش تصاویر بند انگشتی و تغییر تصاویر با افکت به همراه دکمه ناوبری! این ماژول تازه منتشر شده و میتوانید برای نمایش تصاویر به صورت اسلایدشو از ان استفاده کنید! دمو افزونه از سایت سازنده دانلود از سرور جومینا لینک کمکی برای دانلود دمو از سایت اصلی ممکن است مشکل داشته باشد! 1 واکنش ها : jomlagirl نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در دی 89 آقا رضا لینک دانلود و دمو هر جفتش خرابه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 لینک دمو از سایت اصلی دچار مشکل شده است و من تست کردم.چون این ماژول جدید است شاید تغییراتی در سایت داده باشند یا سایت آف باشه.و لینک دانلود هم به خاطر مشکل در آپلود ایجاد شده و فعلا در جای دیگری آپ میکنم 1 واکنش ها : jomlagirl نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M0H-3N_20 0 ارسال شده در تیر 90 ممنون میشم اگر لینک دانلود اصلاح شده قرار بدید. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید آقای گنجی لینک کمکی رو در پست اول قرار دادند و مشکلی برای دانلودش نیست! به هر حال این هم لینک دانلود از آپلود سنتر جومینا: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13104047021.zip موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر