shigri20 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام من خطاهای زیادی رو که گوکل وبماستر برای سایتم داده بود رو رفع کردم ولی یه راهنمایی می خوام من خطای www.example..com/123.php با RewriteRule ^123\.php$ "http\:\/\/www\.example\.com\/" [R=301,L] توی اچ تی اکسز رفع کردم ولی لینک هایی مثل www.example..com/123.php/Nid=6510 رو نمی دونم باید چطور حلش کنم توی اچ تی اکسز قبلا از ریدایرکت خود جوملا استفاده کردم ولی خطاهای 500 رو نتونست ریدایرکت کنه برای همین از اچ تی اکسز استفاده کردم حالا یه راهنمایی می خوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام دوست عزیز ، خطای 500 رو معمولا ریدایرکت نمیکنند چون یه خطای کلی به شمار میره یعنی مربوط به صفحه خاصی نمیشه معمولا ریدایرکت فقط دو جا کاربرد داره . یکی برای ارجاع از صفحاتی که خطای 404 دارند به یک صفحه دلخواه مثل صفحه اصلی و دومی ربطی به خطای خاصی نداره و فقط جنبه هدایت کاربر به لینک دیگری را دارد خطای 500 ناشی از مشکلات موقتی سرور و یا اشکال در فایل htaccess. و یا اشکال در عملکرد یک افزونه میباشد خطای 500 باید بطور ریشه ای حل بشه نه با ریدایرکت آخرین تغییراتی رو که اعمال کردید به حالت سابق بازگردانید موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : fcmatoo و shigri20 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر