vaja 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام الان چند وقته که به صفحه مدیریت سایت وارد نمیشه یعنی صفحه ادمین میاد بعد نام کاربری و پسورد رو که وارد می کنم اوکی می کنم که برم وارد مدیریت سایت دوباره همین صفحه ادمین میاد یعنی به هیچ وجه وارد مدیریت نمیشه. از چند نفر پرسیدم گفتن که مشکل از دیتابیست هست باید از راه دیتابیس درستش کنی اگه کسی میدونه مشکل کار کجاست لطفا راهنمایی کنه ... ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود قبل بروز این مشکل هیچ عملی انجام ندادید که فکر کنید باعث بروز این مشکل شده؟ وارد دیتابیس همین جوملا تان شوید جدول session رو تیک بزنید و در آخر صفحه یک گزینه کشویی قرار داره که درونش گزینه Empty را انتخاب کنید کش مرورگر هم پاک کنید و 2باره تست کنید در صورت امکان آدرس مدیریت تان را قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید اگر بعد از وارد کردن یوزر و پسورد پیغام خطایی اعلام بشه که در اکثر موارد راه حلشون مشخصه که چکار باید کرد اما اگر بعد از وارد کردن یوزر و پسورد پیغام خطایی نمایش داده نشه و فقط صفحه رفرش بشه این حالت به این دلیله که تغییراتی را یا به اشتباه و یا بصورت ناقص انجام دادید مثل نصب و یا حذف یک افزونه و ... در هر صورت در هر دو حالت مشکل فقط از طریق تغییرات در دیتابیس و در صورت لزوم در قسمت فایل منیجر هاست قابل انجام میباشد اگر مشکلتون حالت دوم هستش و افزونه ای رو نصب کردید آن را از دیتابیس و روی هاستتون بطور دستی حذف کنید قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه !!! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirhosein_ltd 0 ارسال شده در شهریور 92 آقای صفرعلی من هم این مشکل رو دارم ولی جدیدا هیچ افزونه ای نصب نکردم. راه حل آقای میری هم تست کردم جواب نداد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام در صورت تمایل اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست + ورود به مدیریت جوملا (هر چند وارد نمیشه ) رو برام پیام خصوصی کنید در اولین فرصت بررسی خواهم کرد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر