rashidd 2 ارسال شده در خرداد 92 با سلام من می خوام عنوان منو های سایتم رو گرافیکی کنم ولی نمی دونم چطور این کار رو کنم لطفا راهنمایی کنید و اینکه می خواهم فونت منوی اصلی سایتم رو تغییر بدم به نظر شما چه فونتی و با چه اندازه ای خوب هست لطفا راهنمایی کنید houra313.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام سایتتون رو آفلاین کردید . باید سایت رو از حالت آفلاین خارج کنید تا بشه کدهای سایتتون رو بررسی کرد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در خرداد 92 الان آنلاین هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام عددی که بالای هر کد ذکر کردم مربوط به شماره خطی است که کد در فایل مربوطه قرار دارد templates/yougrids/css/metal.css280 - بکگراند کلی.horiznav { background: url("../images/metal/topmenu/horiz_bg.png") repeat-x scroll 0 top transparent;}315 - هاور کردن روی منوها.horiznav ul li a:hover, .horiznav ul li:hover a, .horiznav ul li.sfHover a, .horiznav ul li.sfHoverHas a { background: url("../images/metal/topmenu/hover_r.png") no-repeat scroll right center transparent; color: #121212;}303 - حالت عادی منوها.horiznav ul li a, .horiznav ul li a:visited { background: url("../images/metal/topmenu/normal_r.png") no-repeat scroll right center transparent; color: #EFEFEF;}templates/yougrids/css/menus.css42 - فونت منوها.horiznav a { display: block; font: bold 80%/37px Tahoma; height: 37px; margin: 0; padding: 0 25px; text-transform: uppercase;} تغییرات را به دلخواه خودتون در کدهای بالا اعمال کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در خرداد 92 سلام می خوام دکمه ادامه مطلب در اخبار صفحه اول شبیه دکمه ادامه مطلب در زومیت بشه و فونتم هم یه فونت و سایز به نظر شما باشه چون شما به نسبت وارد تر از من هستید چطور می تونم فونت جدید در جوملا قرار بدم فرضا nassim نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در خرداد 92 سلام این ادرس هایی که می دید با افزونه web developer فایرفاکس چطور می شه پیدا کرد یا firbug نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام در تنظیمات ماژول گلوبال نیوز به جای عبارت GN_readmore خط زیر را جایگزین کنید <style="background:#A23A37; padding:6px; border-radius:6px;">GN_readmore</style> فونت استاندارد در وب برای فارسی زبانان فونت تاهما میباشد که در سایتتون هم استفاده شده برای استفاده از فونتهای تزیینی میبایست از دستور font-face استفاده کنید داخل انجمن اگر جستجو کنید و یا داخل نت مثالهای زیادی را خواهید دید در مورد پست شماره 6 هم ، در فایرباگ به سربرگ css بروید و در کادر جستجو قسمتی از کدهایی که قرار دادم رو وارد کنید و جستجو کنید البته من این کدها رو قرار دادم که شما در فایلهای اصلی ویرایش کنید و این مورد را هم فقط به جهت سوالتون پاسخ دادم در ضمن برای دریافت پاسخ صبور و شکیبا باشید و از ارسال پست اسپم پرهیز کنید ! نکته آخر هم اینکه سوالاتتان رو بصورت جداگانه مطرح کنید تا از محدوده عنوان تاپیک خارج نشود ! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در خرداد 92 سلام این کدی که دادید به اندازه خود ادامه مطلب نیست تا انتها کشیده شده <style="background:#A23A37; padding:6px; border-radius:6px;">GN_readmore</style> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر