kianoush.ahmadzadeh 0 ارسال شده در دی 89 سلام من آرت فرم نصب کردم ولی در سایتم موقع کلیلک رو ارسال میگه عدم فراخوانی تابع ایمیل در php من میخواهم اطلاعات به فرم یه یک ایمیل خاص تو شرکت ارسال بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در دی 89 با سلام باید هاستتون از این مساله پشتیبانی کنه،با مدیریت هاستتون صحبت کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianoush.ahmadzadeh 0 ارسال شده در دی 89 خوب یعنی من تنظیمات خاصی تو جوملام نباید انجام بدم که بعدا به اونها گیر بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز شما توی فرمی که ساختی یه قسمت رو برای ورود ایمیل تعریف کردی که اگر اونو به متن تغییر بدی مشکل ارسال حل میشه اما در مورد ارسال به ایمیل یه نفر که مسئول مربوطه هست: شما موقع ساخت فرم یا موقع ویرایش میتونی تعریف کنی که بعد از ارسال فرم توسط کاربر علاوه بر ذخیره در دیتابیس به ایمیل ارسال بشه پس باید ایمیل کسی که میخوای براش محتویات فرم ارسال بشه رو اونجا وارد کنی موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز ثبت نام کاربران رو توی سایتتون فعال کنید به همراه ارسال ایمیل فعالسازی ببینید دریت کار می کنه؟ اگر آره اشکال در استفاده شما از ARTFORM هست.در بعضی از هاست ها به دلابل امنیتی شما مجبور به استفاده از تنظیمات SMTP برای ارسال ایمیل هستید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر