Atefeh2 1 ارسال شده در خرداد 92 سلام من از رای دهی با ستاره استفاده کردم ولی چرا دوبار روی هم ظاهر میشود؟http://sheikhshaban-e.com/ مثل سایت بالا. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ebook4mobile 0 ارسال شده در خرداد 92 احتمالا مشکل از سی اس اس باشه!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود لطفن در گرفتن جواب صبور باشید مطمئن هستید از دو افزونه متفاوت استفاده نمی کنید؟ تنظیمات این افزونه رو هم چک کردید؟ در صورت درست نشدن نام انگلیسی و فارسی افزونه رو هم ذکر کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Atefeh2 1 ارسال شده در خرداد 92 با سلام تمام موارد را چک کردم نام فارسی:رایدهی پیشرفته جومینا نام انگلیسی:extra vote نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود مشکل احتمالن از css باید باشه شما یکبار از سایت سازنده دریافت و نصب کنید :http://joomla.vargas.co.cr/en/downloads/plugins در قالب دیگر هم یک تست کوچولو بکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Atefeh2 1 ارسال شده در خرداد 92 دانلود ونصب کردم ولی وقتی پلاگینا فعال میکنم اصلا سایت بالا نمیاد. شما افزونه مشابه سراغ دارید که امتیاز با ستاره به مطلب بدهیم؟؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود مطمئن هستید نسخه افزونه رو مطابق جوملاتون دانلود و نصب کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Atefeh2 1 ارسال شده در خرداد 92 بله جوملا1.5 بوده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود بنده همین الان تست کردم روی جوملا 1.5 و به خوبی جواب داد حتی مشکل شما رو نداشت! هنگامی که این پلاگین اصلی رو نصب کردید پلاگین قبلی رو حذف کرده بودید؟ اگر روی هاست هستید بهشون بگید نمایش خطا رو فعال کنند من دوباره پلاگینی که نصب کردم رو پیوست میکنم plg_extravote_15.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر