mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 سلام دوستان.من میخاستم گالری عکسهای sobi pro رو چپ چین کنم و مطالبش رو راست چین .مطالبش رو که راست چین کردم ولی عکسها رو نتونستم . با فایرباگ کدشو پیدامیکنم ولی دیگه مسیرش رو نمیتونم!!! چون استایلش float در کنار div استایلدهی شده با هر نوع کد css هم نتونستم چپ چینش کنم. و حتی divاش رو پیدانکردم که از توش تغییر بدم. من چون رو لوکال کار میکنم نمیتونم دمو بذارمولی از سایت سازندش دمو میذارم.مشکل من با عکسها هستن که راست چینن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود دوست من لطفن , از شما خواهش می کنیم اسپم ارسال نکنید در فایل css کامپوننت کد زیر رو وارد کنید : div.SPDetails > div > div#SPGallery{float: left !important;} 2 واکنش ها : sonic69 و mortaza_max نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 واقعا خیلی ممنون دوست عزیز حل شد. بی نهایت تشکر. 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 راستی دوست عزیز یه مشکل دیگه هم داشتم شرمنده. این دمو رو نگاه کنید لطفا تو قسمت پایین خودرو ها عکسای اونجا رو هم میخام چپ چین کنم ولی بازم مشکل دفعه ی قبلی رو دارم . میشه لطف کنید کدش رو بهم بدید؟؟؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در خرداد 92 در فایل دیفالت دات سی اس اس کد زیر قرار دارد: مسیر فایل: components/com_sobipro/usr/templates/vehicles/css/default.css img.spFieldsData { margin: 5px; } تغیر دهید: img.spFieldsData { margin: 5px 21px 5px 5px; float: left !important; } پایدار باشید 1 واکنش ها : mortaza_max نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 ممنون از اینکه راهنماییم کردید با عرض شرمندگی یه مشکلی هم دارم و اونم اینکه تو قسمت قیمتها (دمو پایین سایت قسمت خودروها) یه مشکلی وجود داره و اونم اینکه به قیمت دو رقم اعشاری اضافه میکنه. تو قسمت تنظیمات کامپوننت هم جایی برای حذف اون گزینه وجود نداره. میشه لطف کنین و راهنمایی بفرمایین که چطوری میتونم حذف کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر