bbehnam 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام به همه متخصصین چند وقیه ادیتور اصلی جوملا غیر فعال شده و فقط در حالت کد هست و ویرایشگر - TinyMCE هم فعال هست و در حالت پیشرفته (و قبلا ادیتور به صورت کامل نصب شده بود) چندتا ادیتور دیگه مثل JCE نصب کردم ولی اونها هم اجرا نشدن . ممنون کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود در تنظیمات اصلی سایت و نوع ویرایشگر رو مشخص کنید کدوم باشه 3 واکنش ها : مصطفی صفرعلی، bbehnam و فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bbehnam 0 ارسال شده در خرداد 92 درود در تنظیمات اصلی سایت و نوع ویرایشگر رو مشخص کنید کدوم باشه این کارو انجام دادم ولی اتفاقی نیوفتاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بعد از انجام تنظیم مورد نظر، مجدد بررسی کنید که تنظیمتون اعمال شده یا خیر کش اتون رو نیز خالی کنید در ضمن اگر چند ادیتور نصب کردید دقت داشته باشید که فقط پلاگین ادیتوری که پیش فرض کردید فعال باشد (اگر پلاگین سایر ادیتورها فعال بود غیر فعال کنید) موفق باشید 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و bbehnam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bbehnam 0 ارسال شده در خرداد 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بعد از انجام تنظیم مورد نظر، مجدد بررسی کنید که تنظیمتون اعمال شده یا خیر کش اتون رو نیز خالی کنید در ضمن اگر چند ادیتور نصب کردید دقت داشته باشید که فقط پلاگین ادیتوری که پیش فرض کردید فعال باشد (اگر پلاگین سایر ادیتورها فعال بود غیر فعال کنید) موفق باشید ممنون مشکلم حل شد . ویرایشگر کدنگار و ویرایشگر ساده رو غیر فعال کردم و از ویرایشگر jce دارم استفاده میکنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر