natanaeil 1 ارسال شده در خرداد 92 سلام و خسته نباشیدمن برای سایتم دنبال یه لاگین هستم، تاحالا چند تا لاگین نصب کردم مثلBT login7eghlimsepahanmod_poplogin_j25Joomino.irmod_loginregister_J2.5_0.2و ...اما هیچکدومشون درست کار نمیکنن ... همش چنین اروری میده Fatal error: Class 'ContentHelperRoute' not found in /home3/gtsir/public_html/modules/mod_archive/helper.php on line 58گفتم شاید مشکل از قالب باشه، قالبم جی آسمونی 2 هستشآدرس سایتhttp://www.gilan-ts.irتاحالا خیلی موارد رو امتحان کردم خیلی هم کمک گرفتم اما نشد که نشدگفتن شاید ماژول ها با هم تداخل دارندالان یه سایت دیگه با جوملا دارم میزنمقالب رو نصب کردم خواستم قبل از اینکه ماژولی دیگری نصب کنم ، اومدم لاگینخود قالب رو تست کردم اما نه ثبت نام میکنه نه ورودش کار میکنهلاگین های دیگه رو نصب کردم بازم هیچکدوم کار نمیکننالان باید چیکارکنم؟؟؟؟ یعنی هیچ لاگینی نیست که روی قالب های جوملا درست و بدون دردسر کار کنه؟؟؟؟؟من خیلی وقته درگیر این مشکلملطفا و خواهشا یه راه حلی پیدا کنید قالب این سایت جدیدم هم shaper simplicity هستشلطفا راهنماییم کنید (((((((((((((((( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود ماژول ها رو از کجا دانلود می کنید؟ نسخه جوملا و ماژول تطابق دارند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 نقل قول : قالب رو نصب کردم خواستم قبل از اینکه ماژولی دیگری نصب کنم ، اومدم لاگینخود قالب رو تست کردم اما نه ثبت نام میکنه نه ورودش کار میکنهلاگین های دیگه رو نصب کردم بازم هیچکدوم کار نمیکنن با سلام اگر ثبت نامی انجام نمیشه مطمئن شوید که در تنظیمات قسمت مدیریت کاربران اجازه ثبت نام کردن رو فعال کرده باشید در مورد ورود هم ممکنه کاربر فعال نشده باشه یا یوزر و پسورد رو اشتباه میزنید و یا ... موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر