wawinfo 1 ارسال شده در خرداد 92 من نسخه فارسی شده ویرچو در جومینا رو نصب کردم. تقریبا تونستم قسمت های مختلف رو تنظیم کنم. ولی نمیدونم چرا کالاها یا گروها فقط در یه ستون رو به پایین نمایش داده میشن و نمیشه مثلا 3 ستونه بشه. هر جایی رو فکر کنید دست زده و تست کردم کسی نظری داره؟: سایت: http://new.cyberconnect.ir/index.php?Itemid=516 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 سلام در تنظیمات فروشگاه می تونید تعداد ستونها رو تعیین کنید 1 واکنش ها : wawinfo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wawinfo 1 ارسال شده در خرداد 92 ممنون که جواب دادید اما مطمئن باشید ابتدا در تمام پیکربندی این کامپوننت گشتم آیتم هایی در مورد تعداد ستون ها هست اما کار نمیکنه یعنی تاثیر نمیذاره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 خب با یه قالب دیگه مثلا قالب پیش فرض امتحان کنید 1 واکنش ها : wawinfo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wawinfo 1 ارسال شده در خرداد 92 با قالب پیش فرض نیز تست شد اما تغییری ایجاد نشد. 1 واکنش ها : vahid_tse نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر