poroje 1 ارسال شده در خرداد 92 سلام دوستان من این کامپوننت رو نصب کردم دیتا بیسمم رو utf8 هست اما تمام فارسی ها رو ???? نشون میده چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 92 با سلام در خصوص این مشکل قبلا بارها راه کار قطعی رفع مشکل ارائه شده درضمن یک اسکریپت هم در جومینا منتشر شده جهت رفع علامت ؟؟؟ که میتونید از آن هم بهره ببرید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در خرداد 92 با سلام در خصوص این مشکل قبلا بارها راه کار قطعی رفع مشکل ارائه شده درضمن یک اسکریپت هم در جومینا منتشر شده جهت رفع علامت ؟؟؟ که میتونید از آن هم بهره ببرید موفق باشید من خیلی گشتم اما نتوتستم پیدا کنم میشه لینکشو اینچا بذارید لطفا؟ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 92 با سلام اسکریپت مورد نظر: http://www.joomina.ir/all-free/363-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%B3%D8%A6%D9%88%D8%A7%D9%84-%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7.html اگر اسکریپت مورد نظر به هر دلیلی برای شما جواب نداد:باید وارد دیتابیس مورد نظرتون بشید و زبان جداول افزونه مورد نظر رو از طریق Operations به utf8_general_ci تغییر دهید و ذخیره کنیدحالا برخی مواقع ممکنه راه کار بالا رو انجام داده باشید ولی مشکل همچنانپابرجا باشه... که در این حالت باید مجدد وارد جدول مورد نظر بشید و درهمون منوهایی که در بالا هست روی Structure کلیک کنید... باز یکسری گزینهمروبط به اون جدول هست که مربوط به زبان می شه و اونها رو هم بایدutf8_general_ci کنید...نکته مهم : در خصوص افزونه هایی که مشکل زبان داشتند و راه کار های بالا روجهت رفع مشکل به کار بردید باید دقت داشته باشید که بعد از اطمینان ازutf8_general_ci بودن جداول... مجدد باید عنوان فایلها رو یا هر متنی کهبصورت علامت ؟؟؟؟؟؟ بوده را ایجاد کنید (علامت ؟؟؟؟ های قبلی مشکلشون حلنخواهد شد)در ضمن ابتدا از دیتابیس اتون بک آپ بگیرید و بعد کارتون رو با دیتابیس شروع کنیدموفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر