SinaH.SDT 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام به همه ی دوستان.من کامپوننت فارسی RSMembership رو دانلود و روی لوکال نصب کردم هیچ مشکلینداشت و فارسی بود. اما حالا که روی سرور نصب میکنم زبانش انگلیسی هستش !!!همون نسخه هم هست به خدا !!!!!ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود چنین چیزی فکر نکنم منطقی باشه شاید تغیراتی در بسته ایجاد کردید دوباره همون بسته رو در لوکال تست کنید ببینید بازم مشکل داره یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SinaH.SDT 0 ارسال شده در خرداد 92 نه والا دست به بسته نبردم . توی لوکال به فارسی هستش ولی وقتی میره رو هاستم میشه انگلیسی !!! حتی سایتم رو رو لوکال ساختم بعد بسته نصبی ساختم و آپلود کردم نصب کردم اما همچنان رو هاست انگلیسی رو لوکال فارسی !!!!!!!! اینم دمو : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام بررسی کنید ببینید فایلهای زبان افزونه به پوشه زبان مدیریت افزوده شده یا نه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : akameli نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر