tobasms 4 ارسال شده در خرداد 92 با سلام من میخوام تیتر و متنی که در موقعیتی که در عکس مشخص کردم رو درست و تنظیم کنم که داخل کادر باشه و تنظیم باشه لطفا راهنمایی کنید عکس رو پیوست کردم این هم ادرس سایت http://langroudkhabar.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 سلام توفایل زیر http://langroudkhabar.ir/templates/langar_news/css/style1.css دنبال تگ زیر بگردید .tabnews .widget-wrap h1 مقدار width رو تغییر بدبد تا درست بشه مثلا 200 بذارید 2 واکنش ها : محمدحسین میری و tobasms نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود در همون خط اقای دفاعی عزیز خاصیتی به نام margin:0; داره آن را پاک کنید 2 واکنش ها : tobasms و دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tobasms 4 ارسال شده در خرداد 92 تشکر از راهنماییتون من انجام دادم ولی تیتر و مطلب تمام چین نیست و عکس هم پایینه اینا رو هم میشه تنظیم کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود width رو بجای 200 بدید 310 2 واکنش ها : tobasms و دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tobasms 4 ارسال شده در خرداد 92 طبق راهنمایی دوستان عزیز و اقای میری من 320 رو درست کردم 200 بهتر شد ولی باید عرض کنم من مد نظرم اینه که تیتر و مطلب خلاصه روبروی عکس بیفته روتیتر هم که بالا هست و کارش ندارم چه چیزی رو تغییر بدم که تیتر و مطلب خلاصه روبروی عکس باشه ببخشید از اول این طوری نگفتم شرمنده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام در خط 671 مسیر templates/langar_news/css/style1.css کد زیر قرار دارد .tabnews .table img { float: right; margin-left: 5px; margin-top: -15px;} مقدار 15- را به 30- تغییر بدید در خط 657 کد زیر قرار دارد .tabnews .widget-wrap h1 { float: left; line-height: 100%; padding: 0; width: 320px;} بصورت زیر ویرایش کنید .tabnews .widget-wrap h1 { float: left; line-height: 100%; padding: 0; width: 253px; margin: 0 0 0 -53px;} موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر