دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 سلام به همه دوستانوقتی در حال طراحی سایتی هستید تا زمان آماده شدن کامل سایت باید سایت رو در حالت آفلاین بگذاریدکه معمولا همون صفحه همیشگی جوملا هست با فرم وروددر این تاپیک قصد معرفی قالبی رو دارم که توسط اون می تونید علاوه بر نمایش تاریخ افتتاح سایتنمایش شماره تماس و ایمیل مدیر سایتبه شبکه های اجتماعی سایت لینک بدیدپیام مدیر رو نمایش بدیدو یک فرم برای دریافت ایمیل کاربران داشته باشید تا از اخبار سایت مطلعشون کنید این قالب کاملا فارسی هستشتمام موارد ذکر شده در بخش مدیریت قالب قابل تنظیمه دانلود قالب در دست طراحی جوملا 2.5http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13702391703.zip موفق و سربلند باشید 6 واکنش ها : mr.lvlrf، rezaaaaa، مصطفی صفرعلی و 3 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
djhadi 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام من تو بسته جناب دفاعی بعد از بررسی این کدو پیدا کردم منطورتان از این کد چی بود underconstruction/emailform.php Possible PHP injection (redirect) header("Location: http://$host/$parentparentdir/$extra") نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 سلام مشکلی نیست عزیز این فایل برای ارسال ایمیل استفاده میشه انتی ویروس اونو بعنوان فایل الوده شناخته می تونید حذفش کنید اما دیگه فرم ایمیل قالب کار نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzadbj 1 ارسال شده در آذر 92 لینک دانلود خراب هستش 1 واکنش ها : ezabadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezabadi 1 ارسال شده در فروردین 93 لینک دانلود خرابه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 لینک دانلود خرابه با سلام تست شد . مشکلی نداره موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alishahi80 0 ارسال شده در خرداد 93 با سلام تست شد . مشکلی نداره موفق و پیروز باشید یا حق سلام اقا لینک خرابه بنده هم نتونستنم دانلود کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 93 با سلام دوست عزیز ، لینک مشکلی نداره . سرور در حال بروزرسانی میباشد قدری صبور باشید ، ان شاءا... پس از بروزرسانی خواهید توانست دانلود کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irmacfa 5 ارسال شده در آذر 93 سلام دوستان این قالب پلاگینی هستش یا خود قالب نصب میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 خیر خود قالب نصب میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irmacfa 5 ارسال شده در آذر 93 خیر خود قالب نصب میشه معذرت باید اطلاعات داخلیش حذف باشه یعنی مثلا وب سایت من در حال تعمیرش هستم این رو بزارم باید اطلاعاتم رو پاک کنم ! اگه نه پس قالب فوق رو نصب کنم خوب منو و اطلاعاتم نمیاد روی این قالب ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 دوست من شما وقتی این قالب رو نصب کنی صفحه آفلاین به طور خیلی شکیل بهت نمایش داده میشه. همین این قالب برای صفحه آفلاین طراحی شده حال چه سایت آفلاین باشد چه آنلاین 1 واکنش ها : irmacfa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر