Irios 0 ارسال شده در خرداد 92 با سلام خدمت دوستان، (مطمئن نيستم كه تاپيك رو اينجا درست ايجاد كردم يا خير) من لايوزيلا رو روي هاست نصب كردم ولي موفق نميشم بنرشو در قالب سايت قرار بدم. من از قالب jp-profasional كه جوملا 2.5 هست استفاده كردم. لطفا راهنمايي كنيد كد بنر لايوزيلا رو بايد كجا قرار بدم كه در تمام صفحات سايت بنر رو نشون بده. البته اين رو هم بگم در index.php و index.html وحتي در css قالب كپي كردم كه موفق نشدم. ممكنه مكاني كه كپي كردم اشتباه بوده باشه؟ در اينصورت لطفا راهنمايي كنيد كجا بايد كپي كنم؟ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ساده ترین راه اینه که توسط ماژول دستی اضافه کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Irios 0 ارسال شده در خرداد 92 با تشكر فراوان، ولي متوجه نشدم. ميشه در مورد ماژول دستي و انجامش بيشتر توضيح بديد!؟ببينيد فقط به من بگيد كد جاوا كه مربوط به بنر لايوزيلا ميشه رو بايد كجا قرار بدم. فكر كنيد كه ميخواين يك كد جاوا يا html رو روي صفحه اول سايت قرار بديد. كجا بايد اين كد رو قرار بدم. با تشكر مجدد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در خرداد 92 منظور آقای فرحزادیان این بوده که از قسمت ماژول ها جدید رو بزنید و ماژول html رو انتخاب کنید و کد رو قرار بدید و بهش موقعیت بدید 2 واکنش ها : Irios و فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 92 با سلام درضمن اگر خواستید از ماژول دستی جوملا استفاده کنید باید ادیتور رو در حالت بدون ویرایشگر قرار دهید راه دیگر جهت قرار دادن کد بصورت کامل، استفاده از افزونه هایی هست که مختص به قرار دادن کد میباشند (...قبلا در انجمن توضیح کامل داده شده و همینطور افزونه های مورد نظر معرفی شدند) موفق باشید 2 واکنش ها : hassan_shahi و Irios نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Irios 0 ارسال شده در خرداد 92 ضمن عرض تشكر فراوان. من اين كارو قبلاانجام دادم و در موقعيت s1 هستش.فقط آخرين سئوال اينه كه موقعيت ماژول رو چي قرار بدم كه لايوزيلا سر جاي خودش قرار بگيره. من وقتي كه يك موقعيت رو انتخاب ميكنم فقط تو همون موقعيت هستش و در صفحه شناور نيستش. زوم و لايو در كل صفحه بنرشون شناوره و جاي خاصي قرار نميگره. اميدوارم منظورم رو درست بيان كرده باشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام اگر منظورتون اینه که ماژول با اسکرول صفحه بطور ثابت نمایش داده بشه میبایست در css برای موقعیت مربوطه خاصیت position: fixed; را تعریف کنید و مکان دقیقش رو مشخص کنید موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : فرحزادیان و Irios نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر