hassan_shahi 43 ارسال شده در خرداد 92 سلام به تمام دوستان دنبال امنیتی ترین روش برای دانلود فایل از روی جوملا هستم مثلا فایلی رو هاست آپلود میکنم میخوام برای دانلودش فقط یک نفر حق دانلود داشته باشه مثلا من پول رو پرداخت کردم لینک دانلود که نمایش داده شد وقتی کلیک کردم برای دانلودش یوزر نیم و پسورد بخواد یوزر و پسوردی هم باشه که من براش تایین میکنم برای هر بار دانلود یک یوزر پس بده و بعد از دانلود کردن اون یوزر پس غیر فعال بشه کسی میتونه در این زمینه کمکم کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود به نظر میاد کامل اختصاصی بخواین باید روی یه افزونه پیاده سازی بشه مثلن فروش حق عضویت rs membership می تونید از rsmembership استفاده کنید ولی هر بار پس از دانلود بیاد یوزر و پسورد رو غیر فعال کنه به نظرم چنین قابلیتی رو نداشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در خرداد 92 آقا محمد مرسی از جوابتون این افزونه چطور کار میکنه اصلا یوزر پس میده برای دانلود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود ابتدا نصبش می کنید کار با اون کاری نداره زود یاد میگیرید بعد یه پلاگین داره که با JDownloads وصل میشه بعد شما مدیریت کاملی برای دانلود سایت ان دارید مثلن می تونید برای فایل قیمت تعیین کنید و تا پول واریز نشه لینک دانلود برای کاربر فعال نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در خرداد 92 آقا محمد ببینید من از کامپوننت جوم شاپینگ استفاده میکنم الان برای خرید محصول باید پول واریز کنه که لینک رو نمایش بده درسته؟ بعد از اینکه لینک رو نمایش داد باید باز هم پول واریز کنه که لینک رو فعال کنه؟ ی سوال دیگه شما گفتید مثلا می تونید برای فایل قیمت تعیین کنید و تا پول واریز نشه لینک دانلود برای کاربر فعال نمیشه یعنی اگر اومد پولو واریز کرد لینک هم فعال شد بعدش لینک دانلود رو کپی کنه برای خودش فردا لینکو بده به رفیقش که دانلود کنه اینطوری میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود ببینید بذارید کامل توضیح بدم rsmembership یه کامپوننت فروش حق عضویت هست شما گفتی وقتی کاربر روی دکمه دانلود کلیک کرد یوزر نیم و پسورد بخواد خوب من این کامپوننت رو معرفی کردم جوم شاپینگ بیشتر جنبه ی فروشگاه داره لطفن پست هاتون با متفاوت نباشه تا بهتر راهنمایی کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در خرداد 92 آره الانم میگم روی دانلود کرد یوزر و پس بخواد اما براش پول واریز نکنه اصلا پولش مهم نیست میتونم نصفشو تو فروشگاه تایین کنم نصفشو رو لینک دانلود میخوام بدونم الان اگر یکی پولو واریز کرد روی لینک دانلود کلیک کرد و دانلودش رو کامل انجام داد حالا نیم ساعت بعد یا 2 ساعت بعد یا یک روزه بعد همون لینک دانلود رو بده به یکی از دوستاش که دانلود کنه اجازه میده؟یا خودش دوباره بخواد دانلود کنه میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود خیر هر بار لینک دانلود جدیدی میده مگر یوزر و پس رو در اختیار دیگران قرار بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در خرداد 92 پس این افزونه به این صورت نیست که هربار که میخوای دانلود کنی مبلغی که تایین شده رو بگیره؟ یک بار میگیره تمام فایل هایی که تو سایت هستو میشه دانلود کرد درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود بله البته می تونید سطح هم طریف کنید مثلن اعضا سطح 1 به کالاهای سطح 1 و ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در خرداد 92 آقا محمد اینو نمینونم استفاده کنم چون برای هر لینک دانلود جدا گانه میخوام بگیره برای تغییر دادن لینک به صورت اتوماتیک باید چیکار کنم؟ قابل توجه باشه لینک هارو باید بدم به جوم شاپینگ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر