ehsankhzi 2 ارسال شده در خرداد 92 سلام بچه ها من وقتی که میخام مطلب بارگزاری کنم مطلبو ذخیره میکنه ولی این ارور میده و از صفحه میاد بیرون اگه کسی میدونه راهنمایی کنه You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 SQL=UPDATE `s45hp_finder_taxonomy_map` SET `link_id`='400',`node_id`='161' WHERE اینم آدرس سایتم http://www.sescipc.com/ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mporki 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام بچه ها من وقتی که میخام مطلب بارگزاری کنم مطلبو ذخیره میکنه ولی این ارور میده و از صفحه میاد بیرون اگه کسی میدونه راهنمایی کنه You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 SQL=UPDATE `s45hp_finder_taxonomy_map` SET `link_id`='400',`node_id`='161' WHERE اینم آدرس سایتم http://www.sescipc.com/ با تشکر مشکل در پایگاه داده شماست لطفاً مشخصات هاستتون رو به صورت پیام خصوصی بفرستین تا بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsankhzi 2 ارسال شده در خرداد 92 مشکل در پایگاه داده شماست لطفاً مشخصات هاستتون رو به صورت پیام خصوصی بفرستین تا بررسی کنم راه کاره دیگه ی وجود نداره من خودم انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود این افزونه رو پیدا و حذفش کنید و دوباره برسی کنید s45hp_finder_taxonomy_map نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام محمدحسین جان ، s45hp_finder_taxonomy_map افزونه نیستش بلکه یکی از جداول اصلی هسته جوملا میباشد دوست گرامی ، شما این جدول را Empty کنید و تست کنید اگر نتیجه نگرفتید ابتدا از جدول بک آپ بگیرید سپس آن را حذف کنید و در انتها از دیتابیس جوملای دیگری این جدول را بردارید و جایگزین کنید بعد از جایگزینی اگر پیشوند جدول متفاوت بود آن را هم تغییر بدید برحسب پیشوند سایر جداولتون موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsankhzi 2 ارسال شده در خرداد 92 (ویرایش شده) دست شما درد نکنه مشکل حل شد خیلی وقت بود در گیر بودم . ویرایش شده خرداد 92 توسط محمدحسین میری از تبلیغ سایت خود در پست ها جدا خوداری کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر