n.naghavi 2 ارسال شده در خرداد 92 با سلام خدمت همه ی دوستان. من می خوام روی سایتم ادیتور جی سی ای نصب کنم اما زمان نصی خطای زیرو می ده. می شه لطفا راهنمایی کنید؟ JFolder::create: نمی توانید پوشه ایجاد نمایید هشدار: انتقال ناموفق فایل! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود این راه رو انتحان کنید فایل configuration.php را ویرایش کرده و مقدار متغیر $tmp_path را به : public $tmp_path = './home/MyDomin/pulic_html/tmp'; کد بالا رو کپی پیست کنید و به جای MyDomin نام دومین خودتون بنویسید یا این علامت ( '. ) رو قبل از اسلش home قرار بدید 1 واکنش ها : n.naghavi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
n.naghavi 2 ارسال شده در خرداد 92 درود این راه رو انتحان کنید فایل configuration.php را ویرایش کرده و مقدار متغیر $tmp_path را به : public $tmp_path = './home/MyDomin/pulic_html/tmp'; کد بالا رو کپی پیست کنید و به جای MyDomin نام دومین خودتون بنویسید یا این علامت ( '. ) رو قبل از اسلش home قرار بدید ممنون. مشکلم حل شد. تشکر می کنم بابت راهنمایی مختصر و مفید و کاربردیتون 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر