erfanpj 4 ارسال شده در خرداد 92 با سلامدوستان آیا افزونه ای وجود داره که کاربرانی که در پنل هاست دارای ایمیل هستندمثلا erfan@domain.com پس از ورود به سایت جوملایی اینباکس ایمیل خود را ببینند و بتونن از همون تو سایت هم ایمیل ارسال کنند ؟من این کارو واسه یه شرکت میخوام که کارکنانش بتونن ایمیلاشونو از تو سایت جوملایی چک کنن و بتونن ایمیل ارسال کننو مدیر هم بتونه تمام ایمیلهای کارکنان رو ببینهممنون میشم دوستان راهنمایی کنند یا اگه پیشنهادی هست ارئه بدندبا تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام برای اینکار میتونید از افزونه های ارسال پیام خصوصی مثل uddeIM و یا از افزونه های ارسال تیکت همچون rsticket استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : erfanpj نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erfanpj 4 ارسال شده در خرداد 92 با سلام برای اینکار میتونید از افزونه های ارسال پیام خصوصی مثل uddeIM و یا از افزونه های ارسال تیکت همچون rsticket استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق الان دارم از uddeim استفاده میکنم اما من نیاز دارم به پنل ایمیل آیا جوملا افزونه ای نداره واسه این کار؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shoueib 3 ارسال شده در خرداد 92 با سلام می تونید از این افزونه استفاده کنید ولی رایگان نیست(OSE Webmail™ Client for Joomla!) لینک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر