mehrdadkey2 19 ارسال شده در خرداد 92 سلام در کامپوننت جی دانلود چندتا مشکل دارم لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید. متشکرم هنگام ساختن مجموعه با پیغام زیر مواجه میشوم خطا:فولدر ايجاد نشده است,يک فولدر با همين نام وجود دارد. در حالیکه هر نامی را انتخاب میکنم همین خطا نشان داده می شود دوم اینکه من قبل از نصب کامپوننت فایلهامو تو مسیری از دایرکت ادمینم مثل مسیرهای زیر آپلود کردم public_html/book/category/medicpublic_html/book/category/philosophy الان چطور می توانم لینک این فایلها را در جی دانلود قرار دهم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود هر نامی وارد می کنید همین مشکل هست؟ نام مستعار و نام فهرست رو به زبان لاتین وارد کنید و تست کنید جواب سوال دوم تون رو در این تاپیک دادم لطفن سوال تکراری نپرسید در صورت تکرار اخطار دریافت خواهید کرد 1 واکنش ها : mehrdadkey2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در خرداد 92 بله هر نامی وارد میکنم همین مشکل هست چه فارسی و چه لاتین . چه نام مستعار انگلیسی بذارم چه نذارم و تمام حالتهای دیگر متاسفانه همین پیغام خطا نمایش داده می شود در خصوص اینکه این سوال دوم را اینجا پرسیدم اول اینکه اونجا که سوال را مطرح کردم قسمت عمومی بود و نخواستم راجب کامپوننت تو قسمت عمومی بحث کنم دوم اینکه جوابی که شما دادید عملی نبود . لطفا با توجه به عکس زیر منظور خود را توضیح دهید که چطور می توانم بجای آپلود کردن لینک مستقیم بدهم. از توجه شما متشکرم 1 واکنش ها : amiresh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود دوست عزیز لطفن در انتخاب بخش دقت کنید هر دو جا به اشتباه بخش رو انتخاب کردید شما در هر تاپیک می تونید یه سوال بپرسید پس از قبل مطرح نکنید تا ما مجبور نشیم حذف کنیم اما مشکل شما: وقتی گزینه جدید رو میزنید (دقیقن ترجمه یادم نیست ) از بالا سه تا تب وجود داشت که تب سوم شما قادر بودید لینک رو بصورت دستی وارد کنید اینی که الان نشون دادید برای آپلود از کامپیوتر است! مشکل بعدی : پيكربندي جي دانلود >>منو مديريت >>ايجاد نام جایگاه براي مجموعه به صورت خودكار؟ no را انتخاب کنیدحالا در هنگام ساخت مجموعه عنوان را به صورت فارسي تايپ کنید و نام مستعار و نام فهرست را لاتين وارد کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در خرداد 92 با نهایت احترام و تشکر فراوان از شما جناب میری متاسفانه تا الان جواب هیچکدام از سوالهایم را نگرفته ام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر