whitefox 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام دوستان!من یه قالب فروشگاهی خریدم هفته پیش و از دیروز تا حالا که اومدم روی هاست نصبش کنم پیر شدم...یه جا هاییش ایراد داره که خودم نتونستم حلش کنم.گفتم از دوستان کمکبگیرم..قبلشم ببخشید چون سوالایی که میپرسم تقریبا مشابهاش توی انجمن بودولی تخصصی بود من چیزی متوجه نمیشدم1.مشکل اولم اینه که این قالب ترجمه شده فقط صفحه ی اولش راست به چپ شدهولی وقتی از منوی بالا وارد قسمت(محصولات>ساعتهای کلاسیک) سایت میشم چپبه راست میشن.....وقتی هم که با موبایل سایت رو باز میکنم همون صفحه ی اولمچپ به راسته....چطور این مشکل رو حل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟2.میتونم به قالب هدر(عکس)به اندازهی کادری که توی عکس نشون دادم اضافه کنمو اسم فروشگاه رو پاک کنم؟؟؟(توی عکسی که ضمیمه کردم مکانش رو نشون دادم)3.این یکی سوالم رو هم توی عکس نشون دادم....امکان اینکه سه تا موقعیت(کادر 1 . 2 .3 )رو برای ماژول ایجاد کنم.وجود داره؟؟؟4.اگه بخوام گزینه "اضافه به کارت"(داخل صفحه هر محصول) رو حذف کنم باید چه کاری انجام بدم...؟؟؟فقط لطفا ساده جواب بدید اگر هم قراره کد به جایی اضافه کنم دقیق ادرس بدید....اینم ادرس فروشگاه:http://kifchi.com/اینم لینک عکس:http://upload7.ir/images/30020959464644393401.pngاز دوستای گلم تشکر میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 سلام خب دوست عزیز شما این قالب رو از کجا خریداری کردید اونها وظیفه دارن مشکلات قالب رو بررسی و رفع کنن با خودشون تماس بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
whitefox 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام خب دوست عزیز شما این قالب رو از کجا خریداری کردید اونها وظیفه دارن مشکلات قالب رو بررسی و رفع کنن با خودشون تماس بگیرید بله درست میفرمایید شما...میتونید واسه سوال 2 و 3 بنده را راهنمایی کنید.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود جواب هر دو سوال : بلی می شود انجام داد ولی باید به html و css مسلط باشید اگر مسلط هستید آموزش ایجاد موقعیت در قالب جوملا رو فقط کافیه سرچ کنید موفق باشید 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر