mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 سلام دوستان.من ميخام براي يه سايت قالب طراحي كنم.با هيچ چيززي مشكل ندارم . فقط ميخام در طي كد نويسي سئو سازي هم انجام بدم. دوستان فرض كنين من يه موقعيت به نام content دارم كه مطالب توش جاي ميگيره . براي سئو سازي اين قسمت از چه كدهايي بايد استفاده بكنم؟ لطفا واضحتر بگين و در صورت امكان كد رو درج كنيد. ممنون ميشم ازتون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود مواردی که تجربه بنده ست رو میگم : نباید غلط املایی داشته باشید گوگل خوشش نمیاد کدهاتون رو بهینه بنویسید از کدهای معتبر و ولید استفاده کنید از تگ های h2 و h1 استفاده کنید عکس ها رو فشرده سازی کن و از فرمت gif که بسیار سبکه استفاده کن تعداد خط های طراحی رو کم کن با html5 و css3 طراحی کنید گوگل شما رو روی تاج سرش قرار میده از title برای تگ a و alt و title برای تصاویر استفاده بشه در هر صفحه یک تگ h1 و h6 حتمن مواردی مهمتر و ریزتری وجود داره که بنده اطلاعایی از اونا ندارم بصورت کلی گفتم 1 واکنش ها : mortaza_max نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 درود مواردی که تجربه بنده ست رو میگم : نباید غلط املایی داشته باشید گوگل خوشش نمیاد کدهاتون رو بهینه بنویسید از کدهای معتبر و ولید استفاده کنید از تگ های h2 و h1 استفاده کنید عکس ها رو فشرده سازی کن و از فرمت gif که بسیار سبکه استفاده کن تعداد خط های طراحی رو کم کن با html5 و css3 طراحی کنید گوگل شما رو روی تاج سرش قرار میده از title برای تگ a و alt و title برای تصاویر استفاده بشه در هر صفحه یک تگ h1 و h6 حتمن مواردی مهمتر و ریزتری وجود داره که بنده اطلاعایی از اونا ندارم بصورت کلی گفتم ممنون از پاسختون دوست عزيز ./ ولي براي درك بهتر بنده اين مثال رو در نظر بگيريد. #content{ width: 720px; color: #666; font-family: thoma,b nazanin, b mitra, aryal; float: right; text-align: justify; } خب چه كدي براي سئو قرار بدم؟ مثال خودتو رو برام كد نويسي ميكنين؟ شرمنده كه زحمت ميدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در خرداد 92 سلام دوستان. من ميخام براي يه سايت قالب طراحي كنم. با هيچ چيززي مشكل ندارم . فقط ميخام در طي كد نويسي سئو سازي هم انجام بدم. دوستان فرض كنين من يه موقعيت به نام content دارم كه مطالب توش جاي ميگيره . براي سئو سازي اين قسمت از چه كدهايي بايد استفاده بكنم؟ لطفا واضحتر بگين و در صورت امكان كد رو درج كنيد. ممنون ميشم ازتون. درود مهندس جان سئو چیزی نیست که کد خاصی داشته باشه! سئو در کد نویسی =خلاقیت در استفاده صحیح از کد ها شما باید طوری کد نویسی کنید که از استفاده از کد های اضافه خود داری کنید! به طور مثال یه خاصیت عمومی هست شما برای دادن این خاصیت به تمامی اجزا قالب میتونید از یک کد داخل تگ بادی و یا * استفاده کنید یه راه دیگه هم هست که بیاید اون کد رو داخل تمامی اجزا بکار ببرید! پایدار باشید 3 واکنش ها : mortaza_max، مصطفی صفرعلی و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر