seminoo 5 ارسال شده در خرداد 92 با سلام من در سایت جولاییم از فوکاگالری استفده میکنم . تعداد زیادی فایل عکس دارم که با اسامی فارسی و بعضا با ترکیب اسامی فارسی و انگلیسی ترکیبی نام گذاری شده اند وقتی با نرم افزارهای اف تی پی به سرور متصل میشوم و فایلها را انتقال میدهم فایلهایی که با اسامی انگلیسی نام گذاری شده اند صحیح و با همان نام انتقال داده میشوند ولی فایل هایی که اسامی انها فارسی است ، نام فایل نامفهوم و به شکل مربع و ... منتقل میشود سوالم این است که از چه نرم افزار اف تی پی استفاده کنم که اسامی فارسی را هم صحیح منتقل کند و یا کلا راه چاره چیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام بهتره که در نامگذاری فایلهاتون از کاراکترهای فارسی استفاده نکنید تا مشکلی هم در عملکرد افزونه ها رخ نده در هر حال فایلهاتون رو زیپ کنید و از طریق فایل منیجر خود هاستتون آپلود و اکسترکت کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر