m74diba 1 ارسال شده در خرداد 92 با سلام من نمیتونم این افزونه را نصب کنم کسی هست که بتونه برام نصبش کنه هزینه اش را هم میدهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود نصب افزونه نیازی به پرداخت هزینه نداره ما اینجا هستیم تا از پرداخت اضافی جلوگیری کنیم پس : لطفن نام کامل افزونه (به فارسی و انگلیسی ) رو نام ببرید مشکل هنگام نصب رو هم بگویید (ارور یا مشکل خاصی ) در صورت لزوم از اسکرین شات از صفحه و خطا اینجا نمایش بدید (در صورتی که بصورت گفتاری نتوانید مشکل تان را بیان کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m74diba 1 ارسال شده در خرداد 92 درود نصب افزونه نیازی به پرداخت هزینه نداره ما اینجا هستیم تا از پرداخت اضافی جلوگیری کنیم پس : لطفن نام کامل افزونه (به فارسی و انگلیسی ) رو نام ببرید مشکل هنگام نصب رو هم بگویید (ارور یا مشکل خاصی ) در صورت لزوم از اسکرین شات از صفحه و خطا اینجا نمایش بدید (در صورتی که بصورت گفتاری نتوانید مشکل تان را بیان کنید افزونه مدیریت تبلیغات برای ساخت سایت آگهی وقتی نصب میکنم میگه فایل نصب در بسته موجود نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود ببینید فایل xml نصب درون بسته هست یا نه شاید فایل تو در تو باشه شاید روی آن قفل گذاشته شده باشه و ... همه موارد رو تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر