erfanpj 4 ارسال شده در خرداد 92 با سلاممن وقتی نام کاربری اشتباه میزنم به جا خطا به آین آدرس میرهcomponent/users/?task=user.loginو ارور 404 میدهو در صورت درستی نام کاربری و پسورد وارد سیستم میشه بدون مشکلمشکل از کجاست ؟من از ماژول خود جوملا استفاده میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود از جوملای کدام تیم استفاده می کنید؟ بسته بروز رسانی جوملا 2.5.11 رو دانلود و همانند یک افزونه نصب کنید تا به اخرین نسخه ارتقا پیدا کنید 1 واکنش ها : erfanpj نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erfanpj 4 ارسال شده در خرداد 92 درود از جوملای کدام تیم استفاده می کنید؟ بسته بروز رسانی جوملا 2.5.11 رو دانلود و همانند یک افزونه نصب کنید تا به اخرین نسخه ارتقا پیدا کنید از تیم جوملا فارسی من قالبو خودم طراحی کردم آیا نیاز به بخش داره که نام کاربری اشتباه زد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود 1 : آدرس سایت تون؟ 2 : با قالب پیشفرض هم تست کنید 3 : بسته بروز رسانی جوملا 2.5.11 جومینا رو حتمن از طریق نصب/حذف , نصب کنید و ارتقاء بدید 4 : کش جوملا و مرورگر رو پاک و خالی کنید 1 واکنش ها : erfanpj نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erfanpj 4 ارسال شده در خرداد 92 درود 1 : آدرس سایت تون؟ 2 : با قالب پیشفرض هم تست کنید 3 : بسته بروز رسانی جوملا 2.5.11 جومینا رو حتمن از طریق نصب/حذف , نصب کنید و ارتقاء بدید 4 : کش جوملا و مرورگر رو پاک و خالی کنید ممنونو دوست عزیز من تمام این کارارو انجام دادم اما باز مشکلم حل نشد من قالبهای پیشفرض رو پاک کردم مشکل از او نیست ؟ http://www.yaraghshop.com/main/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود مشکلی که شما گفتید با این مشکلی که من الان می بیم فرق داره وقتی میخواهیم وارد شویم اگر اشتباه بزنیم خطای 500 میده شما هیچ تغیراتی ندادید؟ از اول همین بود؟ 1 واکنش ها : erfanpj نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erfanpj 4 ارسال شده در خرداد 92 درود مشکلی که شما گفتید با این مشکلی که من الان می بیم فرق داره وقتی میخواهیم وارد شویم اگر اشتباه بزنیم خطای 500 میده شما هیچ تغیراتی ندادید؟ از اول همین بود؟ آخ ببخشید حواسم نبود ارور و آره از اول همین بود من همه قابارم پاک کردم چیزی از از اونا نمیخونه جوملا ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود لطفن اسپم ندید در صورت تکرار اخطار دریافت خواهید کرد متوجه نشدم منظورتون رو؟ خوب طبق کارهایی که انجام دادید باید نسخه جوملا شما 2.5.11 باشه یکبار جوملای 2.5.11 جومینا رو روی جوملاتون extract کنید و پوشه installation رو پاک کنید و دوباره چک کنید در حالت عادی نباید همچین مشکلی باشه مگر شما دیتابیس پاک کنید یا افزونه ای نصب یا حذف کرده باشید ... 1 واکنش ها : erfanpj نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erfanpj 4 ارسال شده در خرداد 92 درود لطفن اسپم ندید در صورت تکرار اخطار دریافت خواهید کرد متوجه نشدم منظورتون رو؟ خوب طبق کارهایی که انجام دادید باید نسخه جوملا شما 2.5.11 باشه یکبار جوملای 2.5.11 جومینا رو روی جوملاتون extract کنید و پوشه installation رو پاک کنید و دوباره چک کنید در حالت عادی نباید همچین مشکلی باشه مگر شما دیتابیس پاک کنید یا افزونه ای نصب یا حذف کرده باشید ... بابت اسپم ببخشید رفرش شد دوباره ارسال شد خوب اگه من اینکارو انجام بدم فایلهای خودم از بین نمیره ؟ دیتابیس پاک نکردم افزونه ای هم از جوملا حذف نکردم فقط قالبهای خود جوملارو حذف کردم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود نه مشکلی پیش نمیاد فقط نسخه که ای دارید extract می کنید با نسخه جوملای نصب شده یکی باشه و چه بهتر که از جومینا باشه 1 واکنش ها : erfanpj نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erfanpj 4 ارسال شده در خرداد 92 درود نه مشکلی پیش نمیاد فقط نسخه که ای دارید extract می کنید با نسخه جوملای نصب شده یکی باشه و چه بهتر که از جومینا باشه دوست عزیز من این کارم انجام دادم اما بازم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود ولی به نظرم درست شده بعد extract کردن شما یکبار کش مرورگر رو خالی کنید و با رمز و نام کاربری اشتباه وارد شوید اخطار اشتباه بودن رو میده 1 واکنش ها : erfanpj نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erfanpj 4 ارسال شده در خرداد 92 درود ولی به نظرم درست شده بعد extract کردن شما یکبار کش مرورگر رو خالی کنید و با رمز و نام کاربری اشتباه وارد شوید اخطار اشتباه بودن رو میده با اون حل نشد تو فرومهای خارجی به جواب رسیدم توی فایل Configuration /tmp /log به ./tmp ./log تغییر دادم حلشد ممنون 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر