edison_9891 0 ارسال شده در خرداد 92 با سلام خدمت دوستان و کارشناسان جوملا و هاستینگ سایت من درست بودتا اینکه دیدم بالا نمیاد به هاستینگ تیکت دادم گفتن ورژن پی اچ پی رو از 5.2.17 به 5.3.20 تغییر دادن میخواستم بدون میشه پی اچ پی جوملا رو تغییر داد جوملا من ورژن 1.5 هست آدرس سایتم www.mabnasystem.com ممنون میشم راهنماییم کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود به انجمن جومینا خوش آمدید جوملا تون رو به 2.5 از طریق کامپوننت jupgrade ارتقا بدید آموزشش رو جستجو کنید کلی درباره اش بحث شده 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید قبل از اعمال راه کاری که جناب میری اشاره کردند باید عرض کنم به ادمین سرورتون گزارش کنید... اگر بخوان براحتی میتونند مشکل را حل کنند تا از همین جوملای فعلی استفاده کنید موفق باشید 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
edison_9891 0 ارسال شده در خرداد 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید قبل از اعمال راه کاری که جناب میری اشاره کردند باید عرض کنم به ادمین سرورتون گزارش کنید... اگر بخوان براحتی میتونند مشکل را حل کنند تا از همین جوملای فعلی استفاده کنید موفق باشید با سلام مجدد ممنون از راهنماییتون فقط من به مدیرهاستینگ گفتم ،گفت دیگه پی اچ پی رو نمیشه برگردوند اگه میشه راهنمایی بیشتری کنید در خصوص صحبت جناب میری هم اگه جوملا رو آپدیت کنم برای قالب مشکلی پیش نمیادچون مخصوص ورژن 1.5 جوملا هستش ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 92 با سلام اگر احساس مسئولیت کنند بایستی مشکل شما را حل کنند و لازم نیست ورژن php رو به عقب برگردانند 1 با مهاجرت به جوملا 2.5 تمامی افزونه های شما از جمله قالب که مخصوص جوملا 1.5 هستند دچار مشکل میشوند که یا باید با جوملا 2.5 سازگارشون کنید و یا افزونه هایی که مخصوص جوملا 2.5 هستند رو جایگزین کنید موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر