bbehnam 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام به همه دوستان قالبی رو برای سایتم نصب و قارسی سازی کردم .. اما نمیدونم چرا زمانی که رو هر مطلبی کلیک میکنم ، در صفحه جدید و لینک مطلب ، تمام صفحه سایت بهم خورده. و در ضمن چطوری میتونم هدر یاست رو عوض کنم !؟ ادرس سایت www.farsaf.ir با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود شاید بخواطر ماژولی باشه به غیر از صفحه اصلی در همه صفحات فعاله چون منوی بالا سمت راست سالمه و مشکلی نداره ماژول ها رو یکی یکی غیر فعال کنید و کش مرورگر رو خالی کنید کش قالب هم در تنظیمات قالب غیر فعال کنید بعد تست کنید 1 واکنش ها : bbehnam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bbehnam 0 ارسال شده در خرداد 92 درود شاید بخواطر ماژولی باشه به غیر از صفحه اصلی در همه صفحات فعاله چون منوی بالا سمت راست سالمه و مشکلی نداره ماژول ها رو یکی یکی غیر فعال کنید و کش مرورگر رو خالی کنید کش قالب هم در تنظیمات قالب غیر فعال کنید بعد تست کنید ممنون . امتحان میکنم با مرورگر گوگل کروم مشکلی نداره اما فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر صفحه دوم مطالب رو بهم ریخته نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود بنده الان برسی کردم ظاهرن مشکل حل شده اگر از جانب شما بوده راه حل رو بگید تا تاپیک به نتیجه برسه! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر