hassan_shahi 43 ارسال شده در خرداد 92 سلام خسته نباشید این سایت رو ببینید www.foroshgah-online.ir میخوام این محصولاتی که میزارم بک گراندشون ژله ای بشه یعنی پس زمینه قالب معلوم بشه بعد موس میره روش یکم پر رنگ تر بشه کسی میتونه راهنمائیم کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام در خط 747 مسیر components/com_jshopping/css/default.css کد زیر قرار دارد div.jshop_list_product table.jshop tbody tr td.block_product table.product { background: none repeat scroll 0 0 #A5BF56; border-radius: 10px 10px 10px 10px; width: 260px;} خط زیر را به کد بالا اضافه کنید opacity: 0.5; کد زیر را هم به انتهای همین فایل اضافه کنید div.jshop_list_product table.jshop tbody tr td.block_product table.product:hover { opacity: 1;} اگر میخواهید بهتر از این بشه باید تصویر شفاف با نرم افزاری مثل فتوشاپ بسازید و از اون استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در خرداد 92 سلام آقا مصطفی مرسی از راهنمائیتون برای اینکه عکس بزارم باید چه کدی قرار بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام تو همین دو تا کدی که در پست قبلیم گفتم میتونید به جای خاصیت opacity از خاصیت background استفاده کنید در کد اول تصویر شفاف رو تعریف کنید و در دومی تصویری رو که میخواهید در حالت هاور نمایش داده بشه رو تعریف کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در خرداد 92 آقا مصطفی عذر خواهی میکنم متوجه نشدم میشه کدهاشو دوباره با این تغییراتی که گفتید رو بزارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام عرض کردم خدمتتون کدها همونهایی هست که در پست شماره 2 قرار دادم شما اگر میخواهید از تصویرهای ساخت خودتون استفاده کنید دیگه لزومی به اضافه کردن خاصیت opacity ندارید این کد اول بود div.jshop_list_product table.jshop tbody tr td.block_product table.product { background: none repeat scroll 0 0 #A5BF56; border-radius: 10px 10px 10px 10px; width: 260px;} که فقط کافیه مقدار خاصیت background را تغییر بدید و آدرس تصویر شفافی که ساختید را وارد کنید مثل زیر background: url("../آدرس تصویرتون"); کد دوم هم که بصورت زیر گفتم اضافه کنید div.jshop_list_product table.jshop tbody tr td.block_product table.product:hover { opacity: 1;} خاصیت بکگراند را جایگزین خاصیت opacity کنید و آدرس تصویرتون که شفاف نیست رو وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر