tobasms 4 ارسال شده در خرداد 92 با سلام توی سایتم وقتی روی خبر کلیک می کنید برای خواندن متن و خبر پیغام خطا نمایش داده میشه تنظیماتش هم که من نگاه می کنم درسته ولی همین پیغام رو میده لطفا راهنمایی کنید اینم سایتم www.langarnews.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود چند حال بیشتر نداره یا از پلاگینی مختص این کار استفاده می کنید یا در تنظیمات مطالب گزینه نمایش لینک های مخصوص اعضاء رو روی اعضا گذاشتین یا در منو اصلی سایت تون این کار رو انجام دادید سطح دسترسی همه مطالب روی عمومی هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tobasms 4 ارسال شده در خرداد 92 بله سطح دسترسی همه مطالب عمومی هست این هم شاید به کار اومد من دیروز جوملا رو از 2.5.9 به 2.5.11 اپدیت کردم امروز هم متوجه شدم صفحات دوم این جوریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود نحوه آپدیت چجوری بوده؟ پیشنهاد می کنم از بسته بروز رسانی جوملا 2.5.11 جومینا استفاده کنید در تنظیمات مطالب و منو ای که مطالب در آن قرار دارند "لینک های مخصوص اعضاء" رو روی اعضا ست شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tobasms 4 ارسال شده در خرداد 92 با سلام مجدد و تشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردن و وقت گذاشتن مشکل از بسته جومینایی بود که برای اپدیت بود بسته بروز رسانی 2.5.11 رو از جوملا دان کردم مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر