ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 92 سلام بعد از وارد کردن اطلاعات دیتابیس در مرحله آخر زمانی که میخوام اطلاعات نمونه را نصب کنم در قسمت نصب اطلاعات نمونه پیغام زیر ظاهر میشه نسخه جوملا 2.5.7 هستش روی این هاست قبل جوملا نصب کردم مشکل نداشت همچنین دیتابیس هم جدید ایجاد شده برای نصب جوملایی جدید برخی از خطاهای رخ داده زمان جمع شدن دیتابیس: Table 'egroup_joomla.fchgw_usergroups' doesn't exist SQL=-- -- Dumping data for table `fchgw_usergroups` -- INSERT INTO `fchgw_usergroups` (`id`, `parent_id`, `lft`, `rgt`, `title`) VALUES (1, 0, 1, 20, 'Public'), (2, 1, 6, 17, 'Registered'), (3, 2, 7, 14, 'Author'), (4, 3, 8, 11, 'Editor'), (5, 4, 9, 10, 'Publisher'), (6, 1, 2, 5, 'Manager'), (7, 6, 3, 4, 'Administrator'), (8, 1, 18, 19, 'Super Users'), (12, 2, 15, 16, 'Customer Group (Example)'), (10, 3, 12, 13, 'Shop Suppliers (Example)') نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود خوب اینطور که معلومه از جدول usergroups ایراد میگیره شما این جدول رو حذف و از یه جوملای دیگه این جدول رو کپی کنید و در اینجا وارد کنید پیشوندهای جداول هم برای راحتی کار به #__ تغیر بدید( اول گزینه شارپ بعد دوتا آندرلاین ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 92 درود خوب اینطور که معلومه از جدول usergroups ایراد میگیره شما این جدول رو حذف و از یه جوملای دیگه این جدول رو کپی کنید و در اینجا وارد کنید پیشوندهای جداول هم برای راحتی کار به #__ تغیر بدید( اول گزینه شارپ بعد دوتا آندرلاین ) دیتا بیسو repier کردم این حطارو تو این جدولها نشون داد egroup_test.fchgw_finder_tokens repair note The storage engine for the table doesn't support repair egroup_test.fchgw_finder_tokens_aggregate repair note The storage engine for the table doesn't support repair نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود کاری که بنده گفتم رو انجام دادید؟ اکثر خطاها موقع نصب بسته نصبی با کمی آزمون و خطا رفع میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 92 سلام بله دستور شمارو انجام دادم ولی تو همون مرحله از خطلا گرفت و مجبور شدم از همون پسوند پیشفرض استفاده کنم درود کاری که بنده گفتم رو انجام دادید؟ اکثر خطاها موقع نصب بسته نصبی با کمی آزمون و خطا رفع میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 92 درود کاری که بنده گفتم رو انجام دادید؟ اکثر خطاها موقع نصب بسته نصبی با کمی آزمون و خطا رفع میشه سلام بله دستور شمارو انجام دادم ولی تو همون مرحله از خطلا گرفت و مجبور شدم از همون پسوند پیشفرض استفاده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود اون تعویض پیشوند باعث میشه تا موقع نصب کاربر هر پیشوندی بخواد بتونه استفاده کنه در نت جستجو کنید آموزش هایی هست که می تونید بخونیدشون و طبق اونا عمل کنید با آکیبا بک آپ هم میتونید در عرض چند ثانیه بسته نصبی درست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 92 سلام ببنید من در مرحله آخر نصب جوملا اون قسمتی که میگه اینسالیشن را پاکنید به این مشکل برمیخورم در مرحله آخر نصب پایین صفحه زده نصب اطلاعات نمونه وقتی که نصب اطلاعات نمونرو میزنم این خطلا نمایش داده میشه در همون قسمت نصب اطلاعات نمونه درود اون تعویض پیشوند باعث میشه تا موقع نصب کاربر هر پیشوندی بخواد بتونه استفاده کنه در نت جستجو کنید آموزش هایی هست که می تونید بخونیدشون و طبق اونا عمل کنید با آکیبا بک آپ هم میتونید در عرض چند ثانیه بسته نصبی درست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود دوست عزیز بنده هم میدونم اونجا خطا داده میشه راه حل هم در تاپیک دوم گفتم پیشنهاد میکنم یه سرچی تو همین انجمن و هم در گوگل بزنید آموزش های خوبی هست طبق اونا عمل کنید نباید مشکلی باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
electronic66 0 ارسال شده در آذر 92 دوستان منم موقع نصب اطلاعات نمونه در هاست خطا می ده در حالی که در لوکال نصب شد و خطا نداد خطا اینه: برخی از خطاهای رخ داده زمان جمع شدن دیتابیس: Table 'damanego_DG.cf4qx_usergroups' doesn't exist SQL=-- -- Dumping data for table `cf4qx_usergroups` -- INSERT INTO `cf4qx_usergroups` (`id`, `parent_id`, `lft`, `rgt`, `title`) VALUES (1, 0, 1, 16, 'Public'), (2, 1, 6, 13, 'Registered'), (3, 2, 7, 12, 'Author'), (4, 3, 8, 11, 'Editor'), (5, 4, 9, 10, 'Publisher'), (6, 1, 2, 5, 'Manager'), (7, 6, 3, 4, 'Administrator'), (8, 1, 14, 15, 'Super Users من مبتدی هستم لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر