zarixzari 2 ارسال شده در دی 89 با سلام من جوملا را استفاده مي كنم ولي وقتي يك پست را مي خواهم با استفاده از امكانات جوملا تبديل به پي دي اف كنم متن خراب مي شود خواهشمندم كه راهنمايي كنيد كه اين مشكل را چگونه حل كنم من يك فايل پي دي اف را ضميمه كردم تا ببينيد كه مشكل چيه؟ براي مشاهده فايل اينجا كليك كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 89 سلام از کدوم نسخه استفاده میکنید و ماله کدوم گروه است ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zarixzari 2 ارسال شده در دی 89 با سلام من تقريبا همه ترجمه ها را استفاده كردم ولي ترجمه جومينا را استفاده نكردم يعني تو سايت پيدا نكردم تا دانلود كنم اگر ترجمه جومينا را هم لنكشو معرفي كنيد تا امتحان كنم ممنون مي شوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 با سلام جومینا رو نسخه 1.6 جوملا کار و فارسی سازیش کرده... http://www.joomina.ir/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%87%D9%85/%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-16-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر