mhamid 2 ارسال شده در خرداد 92 با سلام من قصد دارم یک بسته نصبی درست کنم متاسفانه مشکل دارم حالا می خواهم از سی پنل یک export بگیریم یک سری تنظیمات انجام دادم نمی دانم درسته یا نه یک عکس براتون گذشاتم دوستان بگن برای ساختن بسته نصبی برای جوملای 2.5 این تنظیمات درست هست هنگام export گرفتن به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود همه چیزا به نظر درست میاد شما دقیقن مشکل تون چیه؟ متن ارور؟ 1 واکنش ها : mhamid به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhamid 2 ارسال شده در خرداد 92 ببخشید من الان با همین تنظیمات در php خودم انجام دادم بعداش خروجیشو تغییر نام دادم به نام sample_data.sql که رفتو و بعد رفتم داخل فولدر installation\sql\mysql ذخیرهاش کردم و بعداش فایل instal به فایلهام اضافه کردم و.در نهایت فایل config .php حذف کردم حالا درست نشد کار دیگریم باید بکنم ایا بجز این کارهای که کردم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود دوست گلم متن ارور رو قرار بدید. پیشوندهای تمام جداول رو به #_ تغیر نام میدید؟ جدول های sission و schemas , users رو قبل گرفتن خروجی empty کنید فایل خرئجی رو که گرفتید وارد آن شوید(نوت پد) بعد از منوی edit گزینه replace رو انتخاب کنید و پیشوند جداول رو جستجو کنید و جای #__ جایگزین کنید پیشوند جداول رو اینجوری سرچ کنید : fg4td_ بعد گزینه replace all رو بزنید تمام جداول باید اینگونه بشه مثلا : #__extensions بقیه مراحل رو که به نظر میاد درست انجام دادید 1 واکنش ها : mhamid به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhamid 2 ارسال شده در خرداد 92 نه این تنظیماتی که شما گفتین انجام ندادم فقط یک سوال همه این تنظیمات باید روی فایل sample_data.sql انجام بدم یا جای دیگه امکان هست یک اموزش تصویری در این رابطه بگذارین یا چند تا عکس به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود خیر آموزش مولتی مدیا در دست ندارم باید در نت بگردید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhamid 2 ارسال شده در خرداد 92 من یک سری تنظیمات انجام ادم که شما گفتین درسته یک سری تنظیماتم بود که شما گفتین باید انجام می دادم که انجام ندادم حالا امکانش براتون نیست چند تا عکس از تنظیماتی که خودتان گفتین بگذاریم > به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhamid 2 ارسال شده در خرداد 92 دوستان اگرخودشان وقت نمی کنندکه عکس یا فیلم تهیه کنند اگر عکسی یا مدیای در این مورد در اینترنت یا در فرم سرغ دارن لینک دانلودش بگذارن به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود دوست من اصلن سخت نیست شما آموزش ها رو یکی یکی ببین چون هر آموزشی امکان داره یه نکته ریز مهمی رو یاد آور شوند که خیلی کمک میکنه با کمی آزمون و خطا حل میشه من سعی می کنم یه آموزشی همراه با عکس تهیه کنم و از تمام مراحل عکس بگیرم البته اگر وقت اجازه بده 1 واکنش ها : mhamid به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhamid 2 ارسال شده در خرداد 92 شما نوشتی پیشوندهای تمام جداول رو به #_ تغیر نام میدید؟ چه طوری این کارو بکنم از طریق نوت پد؟ ونوشتین جداول باید توی cpanel این کارو بکنم یعنی بیام محتویات این فایلها را عوض کنم خوب این کار باعث نمی شه تنظیماتی که انجام دادم الان به اون صفحه دسترسی دارم دچار مشکل بشه و نتوانم وارد سایت فعلیم بشوم جدول های sission و schemas , users رو قبل گرفتن خروجی empty کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود در پست چهار توضیح کامل رو دادم لطفن قبل از اسپم توضیحات رو بخونید برای empty کردن وارد جدول سایت تون شوید جداولی که گفتم رو انتخاب آخر صفحه یه گزینه کشویی وجود داره که گزینه ی empty رو انتخاب کنید 1 واکنش ها : mhamid به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhamid 2 ارسال شده در خرداد 92 با سلام دوست عزیز جناب اقای میری من همچنان منتظر اموزش تصویری ساخت بسته نصبی از طرف شما هستیم هنوز مشکلم حل نشده محبت می کنید این اموزش تهیه و در اختیار کاربران انجمن قرار بدین با تشکر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 دوستان بنده هم همین مشکل رو دارم لطفا در صورت امکان آموزش تصویری بذارین لطفا..... به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مسعود معمار 1 ارسال شده در تیر 92 دوستان بنده هم همین مشکل رو دارم لطفا در صورت امکان آموزش تصویری بذارین لطفا..... آقا یه آموزش تصویری درست کنید دیگه ! عجب ا ا ا ا ا چقد کلاس میذارن !!! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما بنده عرض کردم در صورتی که وقت کنم یک آموزشی قرار خواهم داد. هر چند در همه پست ها توضیحات لازم داده شده فقط لازمه که خودتون کمی تلاش کنید تاپیک پاسخ کامل داده شد و نیازی به ادامه آن نیست تاپیک قفل شد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر