a_askari 0 ارسال شده در خرداد 92 با سلاممن از طرف هاستم اخطاری مبنی بر استفاده زیاد سایت از سی پی یو دریافت کردم.کارهایی که کردم برای بهبود این مشکل:1-data base را بهینه کردم2-gzipرا غیر فعال کردم3-ماژولjebetolo رو که کارش فشرده سازی فایل هایcss و js هست رو نصب کردم.4-کش رو هم توی تنظیمات کلی هم پلاگینش رو فعال کردم. به نظرتون چی کار دیگه می شه کرد؟در ضمن بعد از فعال کردن کش برای لاگین مشکل دارم چون وقتی کاربر لاگین می کند صفحه کش می شود و بقیه نیز اطلاعات اونو می بینندو همچنین ماژول آمار سایت کش می شود لازم به ذکر است که توی تنظیمات خود ماژول آمار سایت کش فعال نیست چی کار کنم؟ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام افزونه jebetolo را غیرفعال کنید تایم کش را زیاد مقدار بالایی قرار ندید معمولا" آمارگیرها و افزونه های امنیتی و سایر افزونه های احتمالی باعث افزایش فشار بر CPU میشوند از افزونه های نال شده حتی الامکان تا جایی که مقدوره استفاده نکنید افزونه هاتون رو یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید فقط با آزمون و خطا میتونید مشکل رو حل کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر